Hirdetés

GameStar Hype - így épül a PlayIT

|

Ezúttal egy rendhagyó GS Hype adással jelentkezünk egyenesen a Hungexpo csarnokából, ahol már készülődünk a holnapi bulira.

Hirdetés

A héten ismét BZ mondja el nektek a hét legérdekesebb híreit (tehát a PlayIT-et), de ezúttal egy szárnysegédje is van: a mindig jólfésült Daev. Ők ketten néhol ülve, néhol állva, néhol Pacával a háttérben mutatják be a PlayIT helyszínét, és az ahhoz kapcsolódó infókat.

Szóbakerülnek a gyönyörű PlayIT pólóink, hogy a Játékoslét munkatársai is velünk tartanak és aztán a PC World robotcsapata (márhogy nem a PC World kollégák robotok, hanem hoznak robotokat) is bemutatkozik. Lesznek még Mozdulj Gamer programok, ESL bajnokság, Retro játékok, és még UT2004 verseny is.

Ha szeretnétek elsőként értesülni friss videóinkról, akkor az életeteket megváltó gombot odalent találjátok. Aztán ha megnyomtátok gyertek el ti is a PlayIT-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)