Hirdetés

GS Hype - hírek, PlayIT, Star Wars cukiság

|

Daev helyett a csodálatos szakállú HP mondja a hét legjobb híreit, illetve azt, mi vár titeket a holnapi PlayIT-en. De Daev is beköszön.

Hirdetés

Durva hét van mögöttünk, de ezt igazából minden héten elmondhatjuk. Megelőlegezem azt is, hogy durva hetek állnak előttünk, hiszen közeleg az E3, mindenki próbál felcsigázni minket, egyelőre túlnyomó sikerrel.

Jött Batman: Arkham Knight gépigény, a leleplezés előtt Call of Duty: Black Ops III teaser, Total War Warhammer bejelentés, Star Wars: Battlefront infók, Warcraft film csúszás, Telltale-féle Marvel játék, megismertünk egy kedves történetet egy kisfiú és a Lucasfilm kalandjáról, láttuk mozgásban a Mad Maxet, a Sony is jótékonykodott, és megmutattunk néhányat a PlayIT nyereményekből. Mondom, sok izgalmas dolog történt, nézzétek meg a videót, melyben láthatjátok Daev különleges üzenetét is.

Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra mihamarabb, hamarosan újra jelentkezünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)