Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a PlayIT-en

|

A csapat nagy része a PlayIT-en fog fel alá járkálni, de persze ott is fogunk majd játszani.

Hirdetés

Holnap PlayIT. Reméljük, minél többen ott lesztek az ország legnagyobb gamer rendezvényén és kipróbáljátok majd azt a tömérdek játékot, ami bemutatásra kerül a színpadon és a standokon. Természetesen mi is ott leszünk és amellett, hogy lepacsizunk veletek és fogadjuk a somlói adományokat bizony játszani is fogunk!

Daev: A Dead Island Riptide-ról előadást fogok tartani, ezért ha éppen nem a színpadon vagyok, akkor biztosan görcsösen szorítok majd egy kontrollert a PlayON standjánál. Izgalmas és rendkívül tevékeny nap lesz a szombati, úgyhogy egy kis Call of Duty: Black Ops 2-es zombigyilkolásra is szükségem lesz, hogy megnyugtassa háborgó lelkemet. Ha valaki úgy érzi, hogy mellém szegődne, hogy meg tudjuk dönteni a bűvös 30. körös rekordomat, akkor nyugodtan kocogtassa majd meg a vállamat, én eldobom a mikrofont és már pörgethetjük is.

Gyu: Túl sok választási lehetőségem nincs, lévén az én ízlésemnek csak a FIFA 13 és esetleg a Hawken felel meg. Na jó, egye fene, a StarCraft II is bejátszhat esetleg, bár az első epizód után  nem érzek mindent elpusztító vágyat a folytatáshoz. Amire tuti ránézek viszont (ha más játszik vele) az a Bioshock Infinite, annyi jót hallottam róla, hogy feltétlenül meg kell nézni.

HP: Mindenképpen a Dead Island Riptide a befutó nálam, de a Tomb Raidert is illene már egyszer kipróbálni. Persze a színpadon erre kevés idő lesz, de hátha...

Paca: Mivel aránytalanul keveset játszottam minden, az utóbbi hónapokban megjelent játékkal, és nem várható, hogy a közeljövőben alkalmam lesz arra, hogy bármelyiket saját kanapém kényelméből élvezzem, végigjárom a standokat. Ami igazán érdekel, az a Dead Island Riptide, de ha HP lejön a színpadról, szívesen elkenem a száját az Injustice: Gods Among Us-ban. Meg bárki másnak is.

Mocsy: Nagyon kevés időm lesz sajnos a PlayIT-en, de az biztos, hogy néhány menet Hawken-t lenyomok a GameStar standon. Ott lesz ugyanis kiállítva az Asus egyik csúcskategóriás gépe (olyan, amint még a Crysis 3 is eldöcög fullos beállításon). Gyertek el ti is és nézzétek meg milyen zseniálisan néz ki ez az ingyenesen játszható Hawken.

Szonja: Ha kijutnék, valószínűleg legfeljebb a Just Dance 4-et és a Dance Central 3-at próbálnám ki, ezek illenek a hangulathoz, viszont annál több játékot néznék meg magamnak: BioShock Infinite, Tomb Raider, StarCraft II... soroljam meg?

Nightwolf: Visszavágót követelek a Skylanders: Giants fröccsöntött figuráitól, ugyanis a múltkori rendezvényen Endrével az első vizesároknál már elakadtunk. Azóta edzettünk (főleg Endre), videókat néztünk a taktikákról, tippek-trükkök rovatok mélyébe ástuk magunkat és RG is biztosított minket, ha valamelyikünk kidőlne a nyomás alatt, akkor ő azonnal beugrik. Közben sajnos kiderült, hogy most nem lesz, de nekem akkor is ez a kedvencem.

Dudu: A FIFA 13 standnál megtaláltok, bármikor szívesen kiállok valaki ellen, ha az nem Endre (elverném, és abból csak sértődés meg kontrollertörés lenne...). Ha mégsem vagyok ott, akkor valószínűleg a "Stíröljük a gyönyörű lányokat, de még véletlenül se szólítsuk le őket" játékban veszek részt - be kell, hogy valljam, elég szép eredményeket szoktam elérni.

Sophiaso: Egész nap kint leszek a rendezvényen, én biztos részt vennék a Just Dance 4 versenyen (otthon szinte mindennap játszom vele), a Bioshock: Infinite címet is mindenkinek nagyon nagy szeretettel ajánlom, mert már az első fél órában lenyűgözött. A Hawken is remek, a Black Ops 2 is, meg nagyjából minden... jó kis PlayIT lesz ez, és még cosplayezni is fogok. :D

Kacor: Gears of War: Judgment, mert imádom a sorozatot, Tomb Raider, mert nagyon kíváncsi vagyok a reboot-ra es még nem tudtam rátenni a mancsomat és persze a Bioshock Infinite-el.

Hunter: Sajnos minden erőlködésem ellenére sem tudok részt venni a holnapi rendezvényen, de legalább itthon is azzal fogok játszani, amivel ott is játszanék: StarCraft II: Heart of the Swarm. Igen, még mindig nem untam meg (ellenben már örülnék egy kósza győzelemnek). Lehet, hogy még felnézek Hawken-re is, ha megunom a rusholgatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)