Hirdetés

GameStar Live Season 03 Episode 28 felvételről

|

Ahogy azt megígértük, valóban rendhagyó adással vettünk búcsút az óévtől.

Hirdetés

Minden szempontból különleges 2011 utolsó GameStar Live adása, ugyanis ebben a formában többé nem valószínű, hogy találkoztok vele. Jövőre több tartalommal térünk vissza, és nem csak egy alkalommal a héten, de erről bővebben aDaM beszél majd a videóban.



Újra megtekinthetitek - akár többször is - a múlt heti PlayIT rendezvényről készült beszámolónkat, valamint azt, hogy miként próbáltunk rendet rakni asztalainkon még az adás előtt.
Számunkra a legkedvesebb a kibővített kérdezz-felelek volt, hiszen ezúttal Gyu és mazur megszokott párosához csatlakozott EndreMan, aDaM, Mocsy és jómagam is. Előre szólok, hogy a felvétel közben elfogyasztott pezsgő mennyisége semmiféle hatással sem volt egyikünk hangulatára sem, ugyanolyan komolyak és professzionálisak voltunk, mint mindig.



Volt játékteszt is, kinectes, ráadásul tényleg szórakoztató, ám a remekül sikerült felvétel ára egy szétvert stúdió, és egy kórházban kikötött RG volt. Hivatalos források szerint nincs összefüggés a két eset között.

A hibás hang miatt elnézést kérünk. Jó szórakozást és kellemes ünnepeket!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)