Hirdetés

Keresd a legújabb GameStar cuccokat a PlayIT-en!

|

Vadiúj pólók, tornazsákok, előfizetés, na meg persze a legújabb GameStar magazin, méghozzá kedvezményesen. Irány a PlayIT és az 576Kbyte standja!

Hirdetés

Brutálisan repül az idő, nyakunkon a budapesti PlayIT Show, ahová természetesen rengeteg meglepetéssel, meg egy csomó menő relikviával is készültünk. 

Külön a PlayIT-re csináltattunk két új pólót, hogy a

PUBG és a Fortnite rajongó GameStar olvasóknak szerezzünk örömet!

Mi nem tudunk dönteni, hogy melyik a menőbb. Szerintetek? Nyilván a pólók fogyásának fényében győztest is hirdetünk majd, szóval most itt a lehetőség a voksolásra.

Emellett természetesen visszatérnek a már hagyományosnak mondható tornazsákok, kint lesz a legújabb GameStar magazin, és kiviszünk néhány közönségkedvenc régebbi lapszámot is, hogy ha valaki esetleg lemaradt volna, még pótolhassa

mondjuk a karácsonyi lapot, ami mellé dobozos játékot adunk. 

Ráadásul ha jól teljesítetek a GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlaborban, akkor az eredményetektől függően keményebb kedvezményeket is bezsákolhattok, így az 576 KByte standjánál már akciós áron szerezhetitek be a cuccokat. Érdemes kipróbálni kihívásunkat, mert akár 25%-ot is spórolhattok, de alapból is jár 5 százalékos kedvezmény minden induló e-sportolónak. Ne ijedjetek meg, annyira nem komoly a cucc, érdemes egy próbát tenni, ha tetszik valamelyik GS-es motyó.

És azt említettük már, hogy ajándék posztert is kaphattok mellé?


Tehát a GameStar magazinok, pólók és egyéb relikviák az 576 KByte standjában lesznek elérhetőek, ahol egyébként több száz másik cuccra is lecsaphattok

akár 70%-os kedvezménnyel.

PC-s és konzolos játékok, hardverek, gamer kiegészítők, könyvek, pólók, akciófigurák, meg amit csak el tudtok képzelni. A teljes listát itt találjátok, kicsit tldr, de mindenképpen érdemes végignyálazni, mert kitettek magukért a srácok. 

Keressétek a GameStar standját szombaton a PlayIT-en a Hungexpo G csarnokában, és ugyanitt az 576Kbyte pultjait is, ahol rengeteg GS cucc és persze már játék- és hardverakció vár titeket. Megéri!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)