Hirdetés

GameStar Show - értékes ajándékok várnak a PlayIT nagyszínpadán

|

Mindent tudsz, amit a geek világról tudni érdemes? Akkor ott a helyed a hétvégi PlayIT-en!

Hirdetés

A PlayIT nagyszínpadán mindig is fontos szerepet töltöttek be a különböző kvízek és nyereményjátékok, és ez most sem lesz másként, de a vasárnap 16 órakor kezdődő GameStar Show azonban minden eddiginél izgalmasabb vetélkedőnek ígérkezik.

A Jeopardy vetélkedő mintájára készülünk egy videojátékokat, filmeket, sorozatokat, és úgy egyáltalán a geek kultúra egészét felölelő programmal, ahol nemcsak a tudásotokat, hanem a gyorsaságotokat is próbára tesszük majd. A legjobbak pedig biztosan nem távoznak majd üres kézzel, GameStar előfizetésekkel, éves ESET előfizetésekkel és Logitech kiegészítőkkel jutalmazzuk a dobogó legmagasabb fokára állókat.

És hogy hogyan kerülhettek be a GameStar Show-ba? Mi sem egyszerűbb! Teljesítsétek az ESET és az Aruba jóvoltából létrejött GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlabor kihívásait, és jelentkezzetek a nagyszínpad előtt vasárnap délután 4-kor a fényképes igazolásotokkal! A Tesztlabort egyébként is megéri lecsekkolni (nem csak vasárnap), hiszen nem csak izgalmas feladatokkal, hanem kedvezményekkel is készülünk a GameStar standon. Gyertek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)