Hirdetés

A legújabb GameStar mellé pólót és dobozos játékokat is bezsákolhatsz a debreceni Xbox One PlayIT Show-n

|

Még nincs meg a legújabb GameStar pólót? Vagy a The Witcher 3 dobozos változata kéne ajándékba? Akkor nézz be hozzánk a debreceni PlayIT-en.

Hirdetés

Az Xbox One PlayIT Show folytatja az országjárást, és vele utazik a GameStar csapata is, hogy örömet, videojátékokat és persze egy csomó ajándékot vigyen az ország különböző pontjaira.

Természetesen Debrecenben is ott leszünk, és ha saját standot nem is állítunk, a legjobb cuccokra így is lecsaphattok. Kint lesz a legfrissebb, április lapszám, amiben ROG PlayIT Plus jegy is található, így ha megveszitek a magazint, ingyen maradhattok az éjszakai bulira. Ha stílusosak akartok lenni, rögtön lecsaptok az új pólónkra is. Erre, ni:

Találtunk még néhány darabot a debreceni lapszámból is, ezek továbbra is szerető otthont keresnek. Tudjátok, amelyik mellé olyan dobozos teljes játékokat adtunk, mint a The Witcher 3: Wild Hunt, a Middle-earth: Shadow of Mordor, a Fallout: New Vegas vagy épp a Wasteland 2.

Nézzetek be szombaton a Főnix Csarnokba és keressétek a PlayIT Shopot a GameStar cuccokért!

Xbox One PlayIT Show Debrecen

Időpont: 2017. május 6., 10:00-18:00
Helyszín: Debreceni Főnix Csarnok, Kassai út 28., Debrecen, 4028
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Jegyek elővételben és a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)