Hirdetés

GS Hype - Black Ops III, Star Wars és az új Rock Band

|

Ezen a héten is pörögtek az események, most egy videóban szedtük össze nektek a legfontosabb momentumokat. HP majd megmondja.

Hirdetés

Ez a Hype több szempontból is különleges, de talán a legszembetűnőbb változás, hogy hosszú ideje ez az első gamer híradónk, amiben nem viccel valaki hajammal.

Tudtam, hogy elunalmasodik majd a dolog, csak nem gondoltam, hogy ennyi időbe telik majd. De hagyjuk is, nézzük inkább, hogy mi történt a héten. Paca csinált egy interjút a Rock Band 4-et fejlesztő Harmonix-szal, a Sony és a Microsoft is bejelentette a májusi ingyenes játékaikat, R2 robot lesz a GameNighton, örülhetnek a PC-s Black Ops 3 játékosok, az idősebb korosztály szerint a Mortal Kombat X pedig nemes egyszerűséggel monnyonle. Ezeken kívül még rengeteg minden más történt a héten, de ezekről majd a csodálatos HP beszámol.

A YouTube csatornánk továbbra is minden videós csoda elapaszthatatlan forrása, úgyhogy tessék szépen feliratkozni. Mindenkinek jobb lesz úgy. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)