Hirdetés

GS Hype - Spilnter Cell: Blacklist, PlayIT, Watch Dogs, Assassin's Creed 4, Sim City

|

Julcsi hírei: Splinter Cell: Blacklist előrendelői akció a GSO-n, bejelentették a következő PlayIT időpontját, magyarul érkezik a Watch Dogs és az Assassin's Creed IV.

Hirdetés

Holnap itt a hétvége, pihenjetek, menjetek nyaralni és aki kitalálta, hogyan lehet a Balatonban ülve játszani, mindenképp szóljon.

A fantasztikus Splinter Cell: Blacklist GameStar előrendelői akció keretében a játékon kívül kaptok 3 DLC-t, kiegészítő bónusztaralmakat, sőt egy nagyon klassz pisztoly formájú 4 GB-os pendrive-ot is. Érdemes rápillantani.

A szervezők kihirdették a következő PlayIT időpontját és helyszínét. December elsején, egy sokkal nagyobb helyszínen a Syma csarnokban kerül sor Közép-Európa  legnagyobb játékosrendezvényére. Az ígéretek ráadásul több program és több játék is vár ránk.

A Club Penguin egy gyermekeknek készült online szerepjáték, ami a Disney tulajdonában van, csak úgy mint a Star Wars jogai. Ám ez a tény még nem elég ahhoz, hogy értsük a pontos motivációt a játék és a videó mögött, ami napvilágot látott...

A Watch Dogs és az Assassin's Credd 4: Black Flag is magyar nyelven érkezik majd a Ubisoftnak és a játékok hazai forgalmazójának a PlayON-nak köszönhetően. Mindkét játék ősszel érkezik és nagy öröm, hogy így aki szeretné magyarul tolhatja őket végig.

Az EA ismét felmérést készít a játékosok között, ezúttal a Sim City-vel kapcsolatban készített egy kérdőívet, amiben sok mindenről szó esik. Nagyobb városok, metró hálózatok, busz, villamos és vasútvonalak lehetőségéről, kooperatív módról valamint az offline lehetőségekről is. Részletek a GSO-n.

Maradjatok velünk mert kezdődik a hét utolsó Hype-ja és Julcsi alig várja, hogy beszámolhasson nektek a hírekről.

Ne felejtsetek el feliratkozni YouTube csatornánkra, mert sok vidámság vár még rátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)