Hirdetés

Hardcore gamer vagy? Most számít a véleményed!

|

A PlayIT Show szervezői szakmai kerekasztalt hívnak össze, ahol Közép-Európa legnagyobb gamer rendezvényét teheted most még jobbá. Jelentkezz most!

Hirdetés

Idén december elsején megújul a PlayIT Show, sokkal nagyobb helyen, nagyobb kínálattal, több programmal és versennyel várja majd a látogatókat. Ehhez persze kell a ti segítségetek is, akik véleményetekkel, ötleteitekkel, észrevételeitekkel tehetitek még jobbá, vonzóbbá, színesebbé Közép-Európa legnagyobb gamer rendezvényét.

Véleményvezér vagy? Blogger vagy videós megmondó? Rajongsz az e-Sportokért? Keményvonalas gamernek tartod magad? Számodra a játék az nem csak kikapcsolódás, hanem valódi szenvedély és életstílus? Szeretnéd, ha végre Magyarországon olyan rendezvény lehetne, ahol a HC játékosok is jól érzik magukat? Akkor most itt a lehetőség, hogy segíts, hogy változtass.

A PlayIT szervezői egy szakmai platformot hoznak létre, ahol havi rendszerességgel gyűlhet össze az a negyven szerencsés kiválasztott, aki majd tehet valamit a hazai gaming megsegítéséért, első kézből értesülhet a PlayIT-tel kapcsolatos fejleményekről, beleláthat a legnagyobb hazai rendezvény szervezési folyamatába. December 1-éig még elég idő van arra, hogy sok jó ötlet szülessen a rendezvényhez, ezért rajtatok a sor. Regisztráljatok a playit@meex.hu címen, adjátok meg nevetek, nicknevetek, elérhetőségeiteket, és mutassátok be munkásságotokat, vagy írjátok meg, hogy miért lennétek ideális jelöltek a PlayIT hardcore platformjának tagjai közé. Összesen negyven embert választanak ki, a jelentkezések beküldési határideje: július 31.

Az első gyűlés augusztus 10-én, szombat délelőtt várható, a részletekről levélben értesítik majd a kiválasztottakat (természetesen a GameStar is ott lesz, hogy beszámoljon nektek mindenről). Most itt a lehetőség, hogy a gaming világ súlyosabb arcai is beszálljanak a ringbe, ne hagyjátok ki az alkalmat. Jelentkezzetek most!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)