Hirdetés

Vastrónnal és Westworlddel vár a PlayIT-en az HBO!

|

Ráadásul egy kiegészítő jeggyel HBO-s extra ajándékokat és elsőbbségi belépést is szerezhettek!

Hirdetés

Higgyétek el, nagyon jó érzés úgy beülni a Vastrónba, hogy tudjátok, nem (vagy csak nagyon-nagyon kis eséllyel) lehet halál a vége.

Az HBO egy a korábbinál jelentősebb kitelepüléssel képviselteti magát a június 2-ai budapesti PlayIT-en, ahol nem csak a Vastrónnal, de a Westworld félkész androidjaival is fotózkodhattok. Szimpatikus alakok, nézzétek csak:

Ha a teljes HBO GO-élményt szeretnétek, a kiegészítő jeggyel kedvezményes (1990 Ft helyett 1190 Ft) előfizetéshez juthattok, mellyel akár már a PlayIT előtt is megtekinthetitek a szolgáltatáson keresztül elérhető nem kevés film és sorozat mindegyikét, valamint kaptok ajándékba egy Trónok harca posztert, egy laptopmatricát, és elsőbbségi belépés illet meg titeket.

További részleteket ezen az oldalon találhattok, fontoljátok meg. A belépéshez szükséges jegyeket itt találjátok, még mindig lehet elővételben vásárolni bármelyiket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)