Idén tavasszal is turnézik a PlayIT

|

2016 tavaszán visszatér a PlayIT Show, már megvan az idei első időpont, a győriek készüljenek. Budapesten a tizedik alkalommal látogathattok el a régió legnagyobb gamer rendezvényére, erről is tudunk már egy keveset. A tavasz harmadik rendezvényéről pedig nálunk olvashattok először!

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A tavalyi évet egy minden szempontból rekorder PlayIT zárta. Több vidéki helyszín után a Hungexpón, több mint 33 ezer négyzetméteres területen várt benneteket a 9. PlayIT Show. Természetesen idén tovább folytatódik a rendezvénysorozat, melynek már meg vannak a tavaszi szezon helyszínei, illetve időpontjai.

A PlayIT idei első útja Győr csodálatos városába vezet. Március 19-én, az ETO Parkban vár benneteket a rendezvény, melynek területe a tavalyihoz képest 1200 négyzetméterrel bővül. A Mozdulj Gamer is több izgalmas programmal készül, valamint a téli szezon PlayIT Show-iról is elhozzuk a legnépszerűbb programokat. Tavaly is remekül sikerült a győri PlayIT, ezért a szervezők különösen örülnek, hogy itt kezdhetik el a 2016-os év tavaszi turnéját. 

Április 30-án a jubileumi 10. PlayIT Show nyitja meg kaput Budapesten. Tavaly november után ismét a Hungexpo lesz a helyszín. Bár a PlayIT lesz a szülinapos, ajándékot mégis a vendégek kapnak! Minden egyes látogató ajándék jubileumi posztert kap, a Deluxe és Collector's Edition jeggyel rendelkezők pedig kapnak egy szeletet a PlayIT szülinapi tortájából is. A Hungexpo óriási területét egyszer már kipróbálhattátok a 9. PlayIT Show alkalmával. Mindenkinek nagyon tetszett a tágas helyszín, ezért nem is volt kérdés, hogy az ünnepi PlayIT-et ugyanitt rendezzék meg.

A programok eddig is nagyon színes listája két érdekes, új résztvevővel bővül, már a a GameART és a GameTech részleg is várja az érdeklődőket. A 2015-ös budapesti jegyárakoz képest nem lesz változás, azaz áremelés nélkül élheteitek át újra a PlayIT-élményt. 

A tavaszi turné harmadik, egyben utolsó állomását ezidáig nem leplezték le a szervezők. Minket ért az a megtiszteltetés, hogy elsőként árulhatjuk el nektek, melyik vidéki helyszínen zárul a tavaszi szezon. Május 14-én Debrecenben, a Főnix csarnokban vár benneteket a PlayIT Show kibővített programkínálattal, a legnépszerűbb magyar YouTuberekkel és az április 30-i budapesti PlayIT programjainak legjavával. 

Belépők tekintetében idén már Győrben is megtalálhatóak a Collector's és Deluxe Edition jegytípusok. A jegyek három rendezvényre hamarosan megvásárolhatóak lesznek a PlayIT Shopban, országszerte az 576 KByte üzleteiben és weboldalán, a meexticket.hu oldalon, a Media Markt üzleteiben, valamint a Ticket Express weboldalán és jegyirodáiban.

A győri és debreceni PlayIT Show esetében a normál jegy elővételes áron 1500 forintba, a Deluxe Edition 3900 forintba, Collector's Edition pedig 9100 forintba kerül. A budapesti, 10. PlayIT Show elővételes jegyárai a következők: normál jegy 2500 forintba, a Deluxe Edition 5900 forintba, Collector's Edition pedig 12000 forint. 

A Collector's és Deluxe Edition jegyek birtokosainak ajándék póló is jár, az általuk választott mintában és méretben. A Collector's jegy exkluzív kiváltságai sem változtak. Ha ilyen jegyet vásárolsz akkor jár neked a meglepetés ajándékcsomag, az ingyenes ruhatár és a rendezvény alatti korlátlan étel- és italfogyasztás. Érdemes mihamarabb lecsapnotok a belépőkre, mivel a prémium elővételes jegyek csak korlátozott számban állnak majd rendelkezésre.

A további részletekért kövessétek a PlayIT hivatalos Facebook oldalát és a rendezvények eseményoldalait is. 

Időpontok:

Március 19., 10:00-18:00 - Győr, ETO Park - Facebook esemény

Április 30., 10:00-19:00 - Budapest, Hungexpo - Facebook esemény

Május 14., 10:00-18:00 - Debrecen, Főnix csarnok  - Facebook esemény

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!