Hirdetés

Ilyen kihívások várnak az E-sport Alkalmassági Tesztlaborban

|

Szem-kéz koordinációra, jó reakcióidőre, memóriára és egy kis lexikális tudásra is szükség lesz, ha jól akartok szerepelni.

Hirdetés

Szombaton egész nap kint leszünk a PlayIT-en, ahol az ESET-tel közösen izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal várjuk egész nap a látogatókat, akik természetesen nem távozhatnak majd üres kézzel.

Programmal mérjük majd, hogy milyen gyorsan és mennyire pontosan találtok el mozgó célpontokat az egérrel, de az FPS játékokban gyakorlottakra egy másik kihívás is vár, hiszen a Call of Duty: Modern Warfare legendás gyakorlópályáját is teljesítenetek kell. A világrekord valahogy így néz ki, aki ezt megközelíti, annak garantáltan esélye van a főnyereményre:

De persze nem csak játékbeli tudást mérünk. Kiviszünk egy Batak falat is, ahol a reakcióidőtök mellett a szem-kéz koordinációtok is próbára lesz téve.  Emellett egy kis e-sport történelmi kvízzel, memóriajátékkal, meg néhány meglepetéssel is készülünk, úgyhogy mindenképp érdemes hozzánk benézni, már csak azért is, mert a teljesítményetek függvényében egyre nagyobb kedvezményekben részesülhettek, ha lecsapnátok valamilyen GameStar relikviára, mondjuk az egyik új pólónkra.

És hogy mi lesz a már említett főnyeremény? A nap során legjobban teljesítő egy Logitech G910 Orion Spectrum RGB mechanikus billentyűzetet vihet majd haza. A kedvezményekért mindenki kipróbálhatja magát az E-sport Alkalmassági Tesztlaborban, a főnyereményért folyó harc viszont regisztrációhoz kötött, ami 16 éves kor alatt csak szülői beleegyezés mellett lehetséges.

Tartsatok velünk szombaton a PlayIT-en, próbáljátok ki magatokat a GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlaborjában, és zsákoljátok be a főnyereményt!

GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlabor

Időpont: 2018. június 2., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)