Hirdetés

Ilyen programok várnak a szegedi Xbox One PlayIT Show-n

|

A legújabb játékok, a legerősebb gépek, a legismertebb videósok és persze a legmenőbb cosplayerek várnak a szegedi bulin

Hirdetés

A három egymást követő PlayIT után tartottunk egy kis szünetet, de a tavaszi szezon egyik állomása még hátra van. Június 11-én Szegedre látogat a PlayIT, hogy az ország dél-keleti csücskébe is elvigye a hazai gaming legjavát. Ez most azért is egy kivételes alkalom, mert a hagyonányokkal ellentétben nem szombaton, hanem vasárnap van a PlayIT Show.

Játékok

Most is a legjobb videojátékokat próbálhatjátok ki a rendezvényen. Azok, akik meg akarják mutatni, hogy a környéken bizony nincs egyetlen ellenfelük sem, 1v1 meccseket vívhatnak CS:GO-ban és Hearthstone-ban, a Battlefield 1 rajongókat pedig valamivel nagyobb, 8v8-as csaták várják. Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is egy halom szuper címet próbálhattok ki, ha szombaton ti benéztek. A Lenovo Legion színpadon az e-sport szerelmesei találnak majd rengeteg néznivalót, itt egész nap váltják egymást a nagyszabású versenyek és showmeccsek. 

Mozdulj Gamer

Természetesen a Chio Mozdulj Gamer sportprogramok sem maradhatnak el, a szokásos csocsó, pingpong, kosárlabda és Kinect Sports mellett még más meglepetéseket is tartogatnak nektek a szervezők, amelyekkel kapcsolatban hamarosan minden információt elárulunk itt a GSO-n is.

Vásárlási lehetőségek

Azok sem fognak csalódni, akik játékokkal és gamer perifériákkal megpakolva szeretnének hazaindulni a PlayIT-ről, hiszen a Media Markt, a ROG Shop, a Geek Corner, a PlayIT Shop, az 576 KByte, a MCShop és a VideósBolt standjánál is lehetőségetek lesz vásárolni. 

Videósok

A szegedi PlayIT-en ott lesz Radics Peti, Zsozéatya, a KD csapat, Imi a Gameday Irodából, Sirius, Paplovag, Szalay Isti, Unfield, Videojáték Zsolti, Bturbo, Nosika, valamint a Pamkutya duó is. A videós vendégek teljes listáját megtaláljátok a PlayIT hivatalos weboldalán. Az aláírásokért és fotókért most sem kell sorba állnotok, a telefonotok megteszi helyettetek, hála a Linistry-nek. A meghívott youtuberek többségével a nagyszínpadon is találkozhattok, ahol egész nap pörögnek majd az érdekes vetélkedők és kvízek.

Xbox One PlayIT Show Szeged

Időpont: 2017. június 11. (VASÁRNAP), 10:00-18:00
Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ
(Ady tér 10., Szeged, 6722)
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Jegyek elővételben és a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)