Hirdetés

Miért a novemberi lesz minden idők eddigi legnagyobb PlayIT Show-ja?

|

Az idei év utolsó, és egyben a rendezvény történetének legnagyobb PlayIT bulija bizony jó nagyot fog szólni.

Hirdetés

A kétnapos Xbox One PlayIT Show során számos program, köztük kiállítások, előadások, versenyek, koncertek és egyéb jóságok várják az érdeklődőket, akik elképesztően sok játékot próbálhatnak ki majd, mindenféle platformon, és természetesen kedvenc videósaitok sem maradnak otthon.

Pénteken, azaz november 17-én este a legjobb videojáték zenéket hallgathatjátok meg a Video Games Live koncert keretén belül, ami egyúttal meg is nyitja az egész hétvégés PlayIT Show-t, ahol rengeteg program vár rátok, és ahonnan biztosan nem távoztok üres kézzel. Már a normál jeggyel rendelkezők is különleges nyakpántot és PlayIT posztert kapnak, de a több extrát nyújtó belépőkkel még több zsákmányt szerezhettek, köztük egy 15 ezer forint értékű, menő PlayIT kiadású fejhallgatót is.

Több tízezer ajándék és nyeremény várja, hogy megkaparintsátok azokat a különféle versenyek és egyéb kihívások során, de a The Walking Dead Blood Store is tiszteletét teszi, ahol számos, a sorozathoz kapcsolódó relikviát gyűjthettek be. Ennyi ajándék még nem talált gazdára egyik PlayIT Show-n sem, de nem ez az egyetlen rekord, amit megdöntenek a szervezők, ugyanis még nem volt soha ilyen sok LED fal kihelyezve egyszerre a Hungexpón, sőt ez országos szinten is egyedülálló teljesítmény, tehát a látványra és a hangulatra nem lesz panasz. Ha pedig ez még nem volna elég, akkor a rendezvényközpont három legnagyobb csarnoka valamelyikében, összesen 40 ezer négyzetméteren biztosan találtok valami tennivalót.

November 18-án, szombaton a Trónok harca tematikus napon találkozhattok a sorozat két színészével, a hatalmas termetű Hodort játszó Kristian Nairnnel és a Meera Reedet alakító Ellie Kendrickkel, elfoglalhatjátok helyeteket a legendás Vastrónon, szakértők kielemzik nektek Westeros jogi problémáit. Végül pedig a Sounds of Thrones koncerten meghallgathatjátok kedvenc muzsikáitokat a sorozatból.

Vasárnap, november 19-én pedig az űr és a sci-fi kapja a főszerepet, tematikus programok, előadások várnak mindenkit, és az elsők között próbálhatjátok ki a Star Wars Battlefront 2-őt, ami egy nappal a PlayIT indulása előtt jelenik meg, így még friss és ropogós lesz. Az OVS Fest keretén belül találkozhattok az ország legnépszerűbb videósaival, de a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét meg lesz tartva a Sounds of Thrones előadás, így akkor sincs probléma, ha az elsőre már nem kaptatok jegyet.

Nem mehetünk el szó nélkül a több mint 80 kipróbálható alkotás mellett sem, amiket PlayStation 4-en, PlayStation 4 Prón, Xbox One-on, Xbox One X-en és PC-n is elvihettek egy körre. Emellett kipróbálható lesz még 5 olyan játék is, amelyek csak jövőre jelennek meg, mint például a Far Cry 5 vagy a Detroit: Become Human. Emellett a legjobb VR-eszközöket is kipróbálhatjátok, a kizárólag 18 éven felülieknek kitalált PlayIT Plus zónában egész nap verekedős játékokban mérhetitek össze tudásotokat, a legjobbak pedig még pénzdíjban is részesülhetnek. Egész nap pörögnek majd az összecsapások az e-sport színpadok valamelyikén, és idén a nagyszínpad is bőven kiérdemli majd a nevét, hisz 18 méteres szélességével és elképesztő fénytechnikájával egészen lenyűgöző látványt nyújt majd.

Ha még nincs jegyetek, akkor gyorsan szerezzetek be egyet, hisz biztosan nem szeretnétek lemaradni minden idők legnagyobb PlayIT bulijáról.

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)