Hirdetés

Mától kaphatóak a jegyek a PlayIT-re

|

Mindenki szabadon választhat, hogy mit is szeretne csinálni Közép-Kelet-Európa legnagyobb gamer rendezvényén, ehhez mérten többféle jegy is kapható a december 1-én megrendezésre kerülő PlayIT Showra.

Hirdetés

2013. december 1-én ismét PlayIT, de már a SYMA Csarnok 7000 m2-es „A” épületében várják a szervezők a gaming és az IT világ szerelmeseit. Számtalan érdekes program, előadás, újgenerációs életérzés, versenyek és meglepetések várnak mindenkit.

Persze most is lesznek akciós játékok, így bőven megéri jegyet váltani a rendezvényre. Ma délutántól a budapesti 576 boltokban (jövő szerdától vidéken is), valamint a Ticket Express oldalán is megvásárolhatod jegyed a PlayIT-re (legfrissebb értesüléseink szerint a Collector's Edition itt pillanatok alatt elfogyott, és érdemes otthon kinyomtatható formában kérni a jegyeket, hogy ne legyen extra költséged vele).

A következő jegyek közül választhatsz:
- Elővételes normál jegy (1800 forint)
Ez a jegy belépésre, valamint a helyszínen három játék megvásárlására jogosít fel. Az előre megvásárolt jeggyel rendelkezők külön sorban léphetnek be a rendezvényre, gyorsított beengedéssel. A helyszínen vásárolt belépőjegy 2000 forintba kerül.
- Deluxe jegy (4000 forint)
A fenti alapszolgáltatások mellé kapsz egy ajándék pólót (választható mintával és méretben), ingyenes számodra a ruhatár, és előre lefoglalhatsz 3 játékot a PlayIT alkalmi webshopjában, amelyet a helyszínen fizetve bármikor átvehetsz az erre kijelölt standnál.
- Collector's Edition jegy (7000 forint)
A sima és Deluxe szolgáltatások mellett a rendezvény teljes ideje alatt korlátlan étel-és italfogyasztás (szendvics, gyümölcs, fagyi, snackek, üdítők, 18 éven felülieknek sör) vár, 5 előre foglalható játék a PlayIT alkalmi webshopjában, valamint a rendezvényen átvehető ajándékcsomag vár (PlayIT Brandingelt ajándékok, aktuális GameStar újság, SteelSeries egérpad, energiaital, egyéb meglepetések).

Fontos tudni, hogy a PlayIT Show előtt, november 15-16-17-én nyílik meg (és CSAK EKKOR) az előrendelői webshop, ahol a Deluxe belépővel rendelkezők 3, a Collector's jegyesek pedig 5 játékszoftvert foglalhatnak le a PlayIT-en akciós termékek közül, amelyet a rendezvényen számukra külön összekészítve, az erre az alkalomra létesített átvevő ponton tudnak megvásárolni gyorsított megoldással.

További részletek a PlayIT Show weboldalán, illetve a Facebook csoportjukon, a jegyek pedig mától már megvásárolhatóak. Siessetek, mert a Deluxe és a Collector's Edition csak korlátozott darabszámban kapható, rohamosan fogy a készlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)