Hirdetés

Még nem késő elindulni az E-sport Alkalmassági Tesztlaborba!

|

Ma egész nap várunk benneteket a PlayIT-en, ahol kipróbálhatjátok magatokat e-sportolóként, sőt egy csúcskategóriás billentyűzet is nyerhettek.

Hirdetés

Pár órája már javában dübörög a budapesti PlayIT Show, ahová a V4-en már hatalmas sikert aratott E-sport Alkalmassági Tesztlaborunkkal települtünk ki. Ezekben a percekben is gőzerővel pörögnek a tesztek, de még egyáltalán nincs késő elindulni a rendezvényre.

Az ESET támogatásával ismét elhoztuk nektek azt a különleges programot, amelyben végre valahára fény derülhet arra, hogy valódi e-sport matériák vagytok-e. Változatos feladatokat kell teljesíteniük a PlayIT-en azoknak, akik ki szeretnék ezt deríteni. A nap legjobbja pedig egy igazán menő Logitech G910 Orion Specrtum RGB mechanikus billentyűzetet is hazavihetsz, szóval a kellő motiváció is megvan. A teszt során ráadásul csodálatos hoszteszlányok is segítenek majd nektek, akik ilyen ügyesen tudnak 360 fokos videókat készíteni:

Lőttünk a helyszínen pár fotót is, amíg húzzátok a cipőt és készülődtök az induláshoz még pont meg tudjátok nézni őket.

Nincs tehát mese, irány a budapesti PlayIT ahol a Tesztlabor után mindenképpen ejtsétek útba az 576 Shopot is, ahol temérdek GameStar cucc közül válogathattok, többek között az új pólóinkra is lecsaphattok. 

GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlabor

Időpont: 2018. június 2., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)