Hirdetés

Microsoft PlayIT Budapest - szerdán indul a jegyértékesítés

|

Jó hír azoknak, akik már alig várják, hogy hozzájussanak a budapesti PlayIT belépőjükhöz: már csak néhányat kell aludni, és indul az értékesítés. Mutatjuk, mi jár az egyes jegytípusokhoz.

Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi a 2016-os őszi PlayIT szezon, melynek első állomása a pécsi rendezvény lesz. Nem sokkal később ismét a Hungexpo ad otthon a budapesti PlayIT Show-nak, ahol minden eddiginél változatosabb programkínálat és rengeteg meglepetés várja majd a látogatókat. Természetesen ezúttal is több különböző jegytípus közül választhattok, amelyekre július 20-tól csaphattok le a kijelölt pontokon.

A normál napijeggyel rendelkezők szokás szerint délelőtt 10 órakor léphetnek be a rendezvényre. Ez a jegy mindent tud ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat, így a Collector's Zóna kivételével az összes programon részt vehettek. A jegyek elővételben 2800, a helyszínen 3200 forintban kerülnek.

Természetesen idén is lesz Deluxe Edition napijegy, amely ezúttal is kizárólag elővételben lesz megvásárolható. Ezzel a jeggyel nyitás előtt egy órával, reggel 9-kor engednek be a kapun, a vásárlók pedig egy egyedi PlayIT oldaltáskát is kapnak ajándékba, továbbá egy PlayIT nyakpánt és egy Deluxe Pass boldog tulajdonosai lesznek. Mindezt a rendezvény területén lévő Collector's - Deluxe pontokban tudjátok átvenni. A jegy ára 6200 forint, és mint mindig, most is érdemes sietni, hiszen csak limitált számban elérhető.

A Collector's Edition napijegy még ezt is felülmúlja. Ezzel szintén reggel 9-kor léphettek be a kapun, emellett pedig az alábbi extrák is járnak mellé: ajándék PlayIT egérpad és laptoptáska, ingyenes ruhatár, egésznapos belépés a Collector's Zónába, ahol korlátlan étel és italfogyasztás vár, valamint egy PlayIT nyakpánt és Collector's Pass. Ezen kívül a Collector's Edition jegyek tulajdonosai óránként sorsoláson vesznek részt, amelyen értékes ajándékokat nyerhetnek, a Collector's Zóna pedig garantált VR élményt is kínál. A kizárólag elővételben megvásárolható jegy ára 14500 forint, és mivel csak limitált számban kerül értékesítésre, ezúttal is érdemes sietni. A Collector's Edition jeggyel rendelkezők ingyenesen látogathatják a közvetlenül a PlayIT után megrendezésre kerülő Video Games Live koncertet. Jól látható, hogy a Collector's jegyesek soha nem kaptak még ennyi extrát, mint amennyit a mostani csomag tartalmaz.

A jegyek királya idén az Excellent VIP napijegy, amely mindent tartalmaz, amit a Collector's Edition jegy, ezen felül VIP hosting szolgálat (guide-olás, infó, különleges segítségnyújtás a rendezvénnyel kapcsolatban), ajándék PlayIT póló, valamint PlayIT nyakpánt és Excellent VIP pass is jár hozzá. A jegyet megvásárlók egész napos belépést kapnak a Videós VIP szektorba, ahol találkozhatnak kedvenceikkel. Az Excellent VIP jeggyel rendelkezők ingyenesen látogathatják a közvetlenül a PlayIT után megrendezésre kerülő Video Games Live koncertet. Ez az exkluzív belépő 29000 forintba kerül. 

Ősztől újdonság, hogy a Deluxe és Collector's Edition jegyek mellé járó garantált ajándékokat majd a Collector's-Deluxe Pontban tudjátok átvenni, amit a bejárat közelében találtok meg.

Mostantól egyik prémium kategóriás jegyet sem kell előzetesen regisztrálni. Természetesen bármelyik jeggyel is érkeztek, a PlayIT Show-n lehetőségetek nyílik akciós áron megszerezni a legújabb játékokat és díjmentesen kipróbálhattok minden egyes programot.

Idén is érdemes figyelni a MasterCard Priceless Specials kedvezmények oldalát, hiszen itt limitált számban lesznek elérhetőek a kuponok, melyek segítségével a helyszíni jegyárhoz képest 50% kedvezménnyel lehet megvásárolni a PlayIT normál belépőjegyet. A letöltött kupont a playit.hu oldalon használhatjátok a vásárlás során.

Online minden jegytípust meg tudtok vásárolni a playit.hu oldalon, a Ticket Express weboldalán és jegyirodáiban, valamint a TIXA weboldalán, a normál jegyekre pedig az MCShopokban és a Laptopszalon üzleteiben is lecsaphattok. Ne feledjétek, szerdán indul a jegyértékesítés! 

Idén bevezetésre kerül a normál családi napijegy, amellyel szintén délelőtt 10 órától léphettek be a rendezvényre. Ez a jegytípus két felnőtt és legfeljebb három 16 év alatti gyermek belépésére jogosítja fel vásárlóját. A 10500 forintos belépő kizárólag augusztus 1-je után megvásárolható, a közeljövőben részletes információval is szolgálunk majd róla.

Hamarosan még több érdekes bejelentéssel érkezünk a PlayIT kapcsán, ezekért figyeljétek a GSO-t, a PlayIT hivatalos weboldalát és Facebook oldalát is. Ugye találkozunk novemberben?

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo,  Budapest, Alberirsai út 10
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)