Hirdetés

PlayIT Show - cosplay, mozgás és a legjobb VR cuccok egy helyen

|

Már csak napok választanak el bennünket a jubileumi 10. budapesti PlayIT-től. Lássuk, milyen programokkal vár benneteket a rendezvény D csarnoka.

Hirdetés

A budapesti Microsoft PlayIT Show három hatalmas csarnokkal várja a gamerek seregét. Ezek közül a D csarnok lesz az, ahová érdemes lesz kényelmes öltözetbe érkezni, elvégre itt lesz a Mozdulj Gamer főhadiszállása is, valamint itt vehetitek át a PlayIT Gamer Cardokat.

A Mozdulj Gamer Színpadnál rengeteg érdekes beszélgetés vár titeket szakértőkkel és népszerű videósokkal (oktatás, játékosítás, családi ellentétekkel kapcsolatos kérdések, a VR alternatív felhasználása - erről részletesebben hamarosan beszámolunk), ha pedig ti sem rémültök meg egy kis testmozgástól, akkor célba vehetitek a mászófalat, pingpongozhattok, részt vehettek lasertag csatákban, vagy akár a hoverboard pályát is kipróbálhatjátok.

Ha egy igazán különleges sportra vágytok, akkor a teqballt se hagyjátok ki. Itt egy különleges, hajlított pingpong asztalra emlékeztető pályán keresztül kell a labdát átjuttatnotok az ellenfél térfelére.

A Magyar Honvédség ezúttal sem hagyja ki a PlayIT-et, ismét felsorakoztatják haderejüket. Ha a valódi katonákon kívül a jelmezes harcosok is érdekelnek, akkor viszont a Cosplay Village lesz a legjobb hely számotokra. Itt a különféle cosplay témájú előadások mellett többek között egy nagyszabású cosplay versenyt is megrendeznek, ahol összesen 275 ezer forint értékű összdíjazással várják az érdeklődőket.

A VR Sziget is ebben a csarnokban kap helyet. Ne felejtsétek el, hogy idén a virtuális valóság is a PlayIT egyik központi témája lesz, több mint harminc eszköz vár majd benneteket, hogy kipróbálhassátok őket. A Nintendo standjánál pedig Wii U és Nintendo 3DS konzolokra vethetitek rá magatokat, hogy belekóstoljatok például az új Star Fox Zero játékba.

A rendezvény teljes térképét az alábbi képre kattintva kinagyítva is megnézhetitek. Április 30-án találkozunk!

Microsoft PlayIT Show Budapest

Időpont: 2016 április 30., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)