Hirdetés

Ismert színészek kergették a látogatókat a PlayIT-en

|

A budapesti PlayIT-en a mozgás sem maradhatott el, így történt, hogy Nyári Dia és Józan László is zombivá változott a Chio Mozdulj Gamer által szervezett Zombie Runon.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom remek programokkal várt minden mozogni vágyó gamert a budapesti Microsoft PlayIT Show-n. Itt rendezték meg a legújabb Zombie Runt is, ami egy olyan különleges futóverseny, ahol a nevezőket elmaszkírozott élőhalottak ijesztgetik futás közben. 

A zombik között pedig két hírességet is fel lehetett fedezni, persze csak akkor, ha valaki jó közelről figyelte meg Nyári Diát és Józan Lászlót. A két színészt ugyanis profi sminkesek változtatták át dögös élőhalottakká. Két ijesztgetés között azért mi is elkaptuk őket és megkérdeztük véleményüket a testmozgásról és a zombisított futóversenyről. Ezt fentebb ti magatok is megnézhetitek. 

Ha nem szeretnétek kihagyni a következő Chio Mozdulj Gamer rendezvényt, akkor még tudtok jelentkezni a Winter Game nevet viselő korcsolyás bulira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)