Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Budapest - vár a cosplay verseny!

|

Természetesen a cosplay verseny sem marad el a jubileumi, tizedik budapesti PlayIT-en.

Hirdetés

A győri Microsoft PlayIT Show-n is hatalmas érdeklődés övezte a cosplay versenyt, így egyáltalán nem csoda, hogy a szervezők most sem tudnák nélküle elképzelni az ezúttal kerek születésnapot ünneplő budapesti PlayIT-et.

Érdemes már most vadul belekezdeni a jelmeztervezésbe, hiszen összesen 275 ezer forint értékű összdíjazással várja az érdeklődőket a budapesti PlayIT cosplay versenye, melyet most a Cosplay.hu szervez. A jelentkezés már elkezdődött, úgyhogy itt az ideje kiválasztani, melyik filmből, videojátékból vagy animéből szeretnétek megszemélyesíteni valakit. Minden jelentkező automatikusan ingyenes belépőt kap a rendezvényre, de jobb ha siettek, mivel a férőhelyek száma véges. Egyéniben 60 fő, a páros versenyen pedig 20 pár indulhat el.

Ezen az oldalon minden információt megtaláltok a jelentkezés módjáról és feltételeiről, valamint még segítséget is kaptok ahhoz, hogy például hogyan szerkesszétek meg azt a zenét, ami a színpadon fog szólni mialatt bevonultok. Április 30-án találkozunk!

Microsoft PlayIT Show Budapest

Időpont: 2016 április 30., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)