Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Debrecen - hírességekkel vár a cosplay verseny

|

A cosplay verseny a debreceni Microsoft PlayIT Show programjából sem hiányozhat.

Hirdetés

A debreceni Microsoft PlayIT Show-n nem csak a legnépszerűbb videojátékok legjobbjai mérhetik össze az erejük, hiszen a szervezők most is gondoskodnak egy izgalmasnak ígérkező cosplay versenyről.

A tavaszi PlayIT szezon minden állomásán kiemelt szerepet kaptak a cosplayerek, ez pedig Debrecenben sem lesz másként. Ha ellátogattok a debreceni PlayIT-re akkor semmiképpen se hagyjátok ki a Cosplay.hu szervezésében megrendezendő cosplay versenyt, melynek összdíjazása egészen pontosan 100 000 forint. A jelmezek szabadon választhatóak lesznek, így filmes, videojátékos, manga és anime karakterek is biztosan fel fognak bukkanni a versenyzők között. Ráadásul olyan hírességekkel is találkozhattok, mint Yuriko és az EuroCosplay nyertes Loveiny. Kár lenne kihagyni ezt a maradandónak ígérkező élményt!

Találkozunk május 14-én a debreceni Főnix Csarnokban.

Microsoft PlayIT Show Debrecen

Időpont: 2016 május 14., 10:00-18:00
Helyszín: Debreceni Főnix Csarnok, 4028 Debrecen, Kassai út 28.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)