Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Debrecen - elindult a szavazás a GameART pályázat képeire

|

Nem lehet már új munkákkal nevezni a debreceni PlayIT alkotói pályázatára, viszont elindult a szavazás. Mutatjuk, hogyan tudjátok kiválasztani a kedvenceiteket.

Hirdetés

Már csak napok választanak el bennünket a debreceni PlayIT Show-tól, ami most szombaton, azaz május 14-én lesz megtartva a Főnix Csarnokban. Az izgalmas cosplayes és videojátékos versenyekre már felhívtuk a figyelmeteket, úgyhogy éppen itt az ideje, hogy szó essen a GameART alkotói pályázatról is.

Véget ért a nevezési időszak, a beérkezett műveket pedig mindhárom kategóriából (tradicionális rajz, digitális rajz és tárgy) egytől egyig megtalálhatjátok az alábbi Facebook galériában. Szakértő zsűri fogja kiválasztani Näeviss és Hyou Ka segítségével kategóriánként 4-4 helyezettet, de május 11-én éjfélig ti is leadhatjátok szavazataitokat. Minden kategóriából egy versenyző a ma éjfélig leadott Facebook like-ok alapján fog diadalmaskodni. Így végül összesen 15 nyertese lesz a debreceni GameART pályázatnak. 

Mutatjuk a képeket!

Feltöltöttük műveiteket ebbbe az albumba. A képekre mától lehet szavazni Likeokkal. A legjobbakat élőben is megcsodálhatjátok majd.

Közzétette: PlayIT – 2016. március 7.

Az eredményhirdetés május 12-én várható a PlayIT hivatalos Facebook oldalán, a győztesek pedig a május 14-i PlayIT-en vehetik át nyereményeiket.

Microsoft PlayIT Show Debrecen

Időpont: 2016 május 14., 10:00-18:00
Helyszín: Debreceni Főnix Csarnok, 4028 Debrecen, Kassai út 28.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)