Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Győr - szavazz a GameART alkotói pályázat képeire

|

Lezárult a nevezés a PlayIT alkotói pályázatára, mutatjuk a beérkezett műveket, ezekre kell majd szavaznotok.

Hirdetés

A jelek szerint  nagyon sokan életek a lehetőséggel, hogy a művészi vénátokat is megcsillogtathassátok a PlayIT kapcsán. Rengeteg szebbnél szebb alkotást küldtetek be a győri Microsoft PlayIT Show alkotói pályázatára, a szervezők pedig most egy közös mappába gyűjtötték a beérkezett képeket.

Bár új művel már nem lehet nevezni, a pályázat legizgalmasabb része még csak most következik, ugyanis elkezdődött a szavazás. A lenti Facebook mappában található képek közül dobjatok azokra egy Like-ot, melyek a legjobban tetszenek nektek. Nem kicsi a hét, hiszen az öt legtöbb kedvelést bezsebelt alkotás ki lesz állítva március 19-én a győri PlayIT-en, továbbá készítőik értékes ajándékcsomagot is kapnak.

Íme a beküldött alkotások:

Feltöltöttük műveiteket ebbbe az albumba. A képekre mától lehet szavazni Likeokkal. A legjobbakat élőben is megcsodálhatjátok majd.

Közzétette: PlayIT – 2016. március 7.

Ha átnéztétek az összeset, akkor mondjátok el kommentben is, hogy melyik lett a kedvencetek. 

Microsoft PlayIT Show Győr

Időpont: 2016 március 19., 10:00-18:00
Helyszín: ETO Park, Nagysándor József utca 31., Győr, 9027
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)