Hirdetés

Riói olimpikonunk is ott lesz a következő Chio Mozdulj Gameren

|

Napokon belül a pécsi rendezvénnyel elstartol az őszi PlayIT szezon. A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom most is rengeteg izgalmas programmal készül, melyeket egy Riót megjárt olimpikonnal és az ország egyik legnépszerűbb youtuberével együtt is kipróbálhattok.

Hirdetés

Szeptember 10-én Pécs csodaszép városába látogat el a Microsoft PlayIT Show. Megannyi kipróbálható játék, helyszíni verseny és számtalan tehetséges cosplayer mellett a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom programjai miatt is érdemes lesz ellátogatnotok az Expo Centerbe.

Pécsett is részt vehetsz a megszokott Mozdulj Gamer programokon, így természetesen lesz csocsó, kosár, pingpong, a nagy kedvenc, a lasertag sem maradhat el, sőt még a tánctudásotokat is bemutathatjátok Most ráadásul versenyeken is bizonyíthatod, hogy te forgatod legjobban az ütőt, illetve azt is, hogy nincs nálad nálad jobb mozgású gamer a környéken.

A forgózós pingpong bajnokság 13 órától indul, az egy az egy elleni Just Dance verseny pedig 15 órakor kezdődik el. Mindkettőre a délig tudtok regisztrálni a Chio Mozdulj Gamer Sátornál, úgyhogy nem árt sietni, ha nem szeretnétek lecsúszni ezekről a versenyekről. 

Ne lepődjetek majd meg, ha Goodlike ragadja meg a mellettetek lévő pingpong ütőt, a népszerű videós ugyanis mostantól kezdve rendszeres résztvevője lesz a Chio Mozdulj Gamer rendezvényeknek. Most azonban nem ő az egyetlen híresség, akivel találkozhattok a pécsi PlayIT Show Mozdulj Gamer programjain.

A riói olimpián bronzérmet szerzett Kenderesi Tamás is ott lesz 14 órától egészen 17 óráig a rendezvényen. A Pécsi Sport Nonprofit úszója ellen a pingpong bajnokság győztese is kiállhat majd, a tét lehet mondjuk pár sajtburesz. 

Szeptember 10-én tehát minden sportolni vágyó gamernek ott a helye a pécsi Microsoft PlayIT Show-n! Ugye ti is jöttök? 

Microsoft PlayIT Show Pécs

Időpont: 2016. szeptember 10., 10:00-18:00
Helyszín: EXPO CENTER, 7632 Pécs, Megyeri út 72.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)