Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Pécs - ilyen sok izgalmas program vár

|

Alig van hátra pár nap a pécsi Microsoft PlayIT Show-ig, így éppen itt az ideje, hogy összeszedjük a legfontosabb programokat.

Hirdetés

Napokon belül Pécs gyönyörű városában elrajtol az őszi PlayIT szezon, a szombati rendezvény előtt pedig időszerű, hogy gyorsan összefoglaljuk az összes fontos programot, melyekért érdemes lesz ellátogatni a pécsi Microsoft PlayIT Show-ra.

Főszerepben a játékok

A PlayIT-en mindig is a játékok voltak a középpontban, ez az irányelv pedig ez alkalommal sem változik meg. Pécsett kipróbálható lesz többek között az új Doom, a Battleborn, a Star Wars Battlefront, a Far Cry Primal, Gears of War Ultimate Edition és a FIFA 16 is. Ha pedig úgy érzitek, hogy másokkal is összemérnétek az erőtöket, akkor mindenképpen induljatok el a Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone és Halo versenyeken, melyekre a helyszínen tudtok majd nevezni. Érdemes jelentkezni, hiszen a győztesekre ajándékok várnak.

A pécsi PlayIT Show- lesz a Lenovo Y kupa utolsó elődöntője is. Ne hagyjátok ki a 5v5 csatát CS:GO vagy LOL kategóriában, ugyanis itt dől el, melyik csapatok jutnak be a novemberi döntőbe. A Lenovo Y kupa két meccsét most egy nagyobb színpadon élvezhetitek, így az élmény garantált! 

Most minden eddiginél több VR-eszközt is kipróbálhattok majd, úgyhogy a PlayIT remek lehetőség lesz a tapasztalatszerzésre akkor, ha még új számotokra a virtuális valóság élménye.

Cosplayverseny

A jelmezek szerelmesei egy nagyszabású, 100 000 forint összdíjazású versenyen indulhatnak el. Erre még ma éjfélig pont maradt egy pici időtök jelentkezni, úgyhogy ha ti is részt szeretnétek venni a versenyen, akkor semmiképpen se halogassátok tovább a nevezést. Természetesen akkor is szeretettel várnak a szervezők minden jelmezben érkező vendéget, ha a versenyen nem is szeretnének elindulni.

Mozdulj Gamer programok

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom sportprogramjai nélkül már elképzelhetetlen lenne egy PlayIT Show. A mozgalom legutóbb egy remek vízipisztolyos csatát rendezett, de természetesen azóta sem pihennek és Pécsre is elhozza a legnépszerűbb programjaikat. Lehetőségetek nyílik majd csocsózni, kosarazni, pingpongozni és persze a lasertag ütközetek sem maradhatnak el.

A kedvenc videósaitok

A youtuberek sem maradnak otthon, Pécsre olyan népszerű videósok érkeznek, mint Ábel Von Müller, Anett és Ancsa, DoggyAndi, IceBlueBird, a KD csapat, Nessaj, Paplovag, Sirius, Radics Peti, Unfield, Videojáték Zsolti, Walrusz, ZsDav, Zsozéatya, valamint Szalay Isti. 

Ha szeretnétek egy közös fotót készíteni vagy éppen egy aláírásra fáj a fogatok, akkor bátran kapjátok el őket a rendezvényen.

Ahol sosem áll meg a pörgés

A pécsi Microsoft PlayIT Show nagyszínpadán egész nap egymást követik majd a mókás vetélkedők és más izgalmas programok, sőt ajándékokból sem lesz hiány. Itt nemcsak a youtuberek kerülnek reflektorfénybe, hanem nektek is lehetőségetek lesz különféle kvízekben és játékokban részt venni. A nagyszínpad pontos programbeosztását hamarosan megtaláljátok a PlayIT hivatalos Facebook oldalán, amit egyébként is érdemes folyamatosan figyelni, ha nem szeretnétek lemaradni semmilyen információról sem.

Szemptember 10-én velünk is találkozhattok majd a GameStar standnál, ide is látogassatok le egy gyors pacsira és gyűjtsétek be a GameStar magazin legújabb számát. Pécsett találkozunk!

Microsoft PlayIT Show Pécs

Időpont: 2016. szeptember 10., 10:00-18:00
Helyszín: EXPO CENTER, 7632 Pécs, Megyeri út 72.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)