Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Pécs - ezekre a videósokra számíthattok

|

A pécsi Microsoft PlayIT Show-t kedvenc youtubereitek sem hagyják ki. Mutatjuk, kik azok, akikkel biztosan találkozhattok a rendezvényen.

Hirdetés

A pécsi Microsoft PlayIT Show rengetek érdekes programmal vár benneteket, lesz például egy ütős cosplay verseny is. A kipróbálható játékok és izgalmas versenyek mellett mindig nagy érdeklődés övezi a PlayIT-ekre kilátogató videósokat is.

Pécsen sem lesz ez másképpen, rengeteg youtuber jön el azért, hogy találkozhasson veletek. Szeptember 10-én a pécsi Expo Centerben biztosan ott lesz Ábel Von Müller, Anett és Ancsa, DoggyAndi, IceBlueBird, a KD csapat, Nessaj, Paplovag, Sirius, Radics Peti, Unfield, Videojáték Zsolti, Walrusz, ZsDav, valamint Zsozéatya is. 

Ha szeretnétek egy közös fotót készíteni, vagy egy aláírásra vágytok, akkor mindenképpen keressétek meg őket a pécsi PlayIT-en.

Microsoft PlayIT Show Pécs

Időpont: 2016. szeptember 10., 10:00-18:00
Helyszín: EXPO CENTER, 7632 Pécs, Megyeri út 72.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)