Hirdetés

Márciusban minden a Mineshow körül forog

|

Márciusban Budapestre és Pécs csodálatos városába is ellátogat a Mineshow. Mindkét helyszínen rengeteg izgalmas program várja a Minecraft szerelmeseit.

Hirdetés

2017-ben nem csak a PlayIT Show emeli a tétet, hanem a Mineshow is még több izgalmat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ebben az évben először, nem csak Budapesten, hanem a pécsi rendezvényen is többféle belépő közül válogathattok.

A normál, arany és gyémánt jegyeket ráadásul már most megvásárolhatja bárki, aki ellátogat a Mineshow hivatalos oldalára. A prémium kategóriás jegyek extra MázliKártyákat, BányászÉrméket és egyéb ajándékokat is magukban foglalnak, de csak korlátozott darabszámban kerülnek értékesítésre, így nem árt sietni, ha ezek közül fáj valamelyikre a fogatok. 

A legnépszerűbb magyar youtuberek veletek együtt várják a tavaszi rendezvényeket, a Mineshow Facebook oldalára pedig napokon belül felkerül a résztvevő videósok listája. A színpadon pedig nem csak velük találkozhattok, hanem izgalmas kvíz, 1v1 játék és kalandpálya végigjátszás is várja az érdeklődőket. Az McShop és a VideósBolt teljes kínálatából válogathatnak majd azok, aki egy menő relikviával szeretnének hazatérni a Mineshow-ról. 

Örömünkre szolgál elárulni, hogy nagy valószínűséggel idén is lesz debreceni Mineshow, de a tavalyi évhez hasonlóan erre majd valamikor az év vége felé lehet számítani. A pontos dátummal és a további információkkal később jelentkeznek majd a szervezők.

Március 18-án és 19-én tehát a két napos budapesti Mineshow, március 25-én pedig a pécsi rendezvény lesz az a hely, ahol kötelező a részvétel a legnagyobb Minecraft rajongóknak! 

MineShow Budapest Tavasz 2017.

Időpont: 2016 március 18.-19., 10:00-18:00
Helyszín: Millenáris B csarnok, 1024 Budapest, Kis Rókus u.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A MineShow hivatalos Facebook oldala

MineShow Pécs 2017.

Időpont: 2016 március 25., 10:00-18:00
Helyszín: EXPO Center, 7632 Pécs, Megyeri út 72.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A MineShow hivatalos Facebook oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)