Hirdetés

Októberben három új városba is ellátogat a Mineshow

|

Idén októberben megrendezésre kerül az első Mineshow Különkiadás Győrben, Miskolcon és Szegeden is.

Hirdetés

A Minecraft rajongói közül valószínűleg többen várják az októbert például a játékhoz kapcsolódó egyedi Xbox One S megjelenése miatt is, de nem csak ezért lesz izgalmas számukra ez a hónap. A kizárólag a Minecraft körül forgó közönségtalálkozó és kiállítás, a Mineshow három városba is ellátogat ebben az időszakban.

Október 7-én Győrben, 14-én Miskolcon és 22-én Szegeden az úgynevezett Mineshow Különkiadás kerül megrendezésre, ami azt jelenti, hogy a rendezvénysorozat legjobb programjait válogatták ki a szervezők, és ezeket viszik el a helyszínre. Így mindegyik alkalommal kipróbálhatják a játékosok a Minecraft VR-változatát és Nintendo Switch portját, letesztelhetik, mennyire ismerik a játékot a MesterMC munkatársainak felvételi tesztjén, nyerhetnek a különböző színpadi játékokban és természetesen találkozhatnak a legnépszerűbb magyar Minecraft videósokkal is.

Fontos még tudni, hogy mindhárom helyszínen egy délelőtti (09:00 - 13:00) és egy délutáni (14:00 - 18:00) idősávra válthatnak külön-külön jegyet, amihez egy Mineshow Különkiadás plakátot, egy dedikálókártyát és a MesterMC-ben online felhasználható 2000 Bányászérmét is kapnak. Az ezen a linken megtalálható belépőket érdemes előre megvásárolni, hiszen így 3500 Ft helyett csupán 2800 Ft-ért szerezhettek belépőt és persze a helyszíni sorban állást is megspórolhatjátok magatoknak.

Mineshow Különkiadás - Győr

Időpont: 2017. augusztus 7.
Helyszín: ETO Park Győr, Nagysándor Jószef utca 31.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!

Mineshow Különkiadás - Miskolc

Időpont: 2017. augusztus 14.
Helyszín: Egyetemi Körcsarnok Miskolc, Egyetem Út 5.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!

Mineshow Különkiadás - Szeged

Időpont: 2017. augusztus 22.
Helyszín: SZTE Jószef Attila Tanulmányi és Információs Központ, Szeged, Ady tér 10.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!

Facebook: a Mineshow hivatalos Facebook-oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)