Hirdetés

Mozdulj Gamer - szerezd be az ingyenes PlayIT Gamer kártyádat!

|

Lassan de biztosan közeledik az első GameNighttal egybekötött Mozdulj Gamer buli, a lehetőségek pedig egyre csak bővülnek.

Hirdetés

Ebben a hónapban már túl vagyunk egy GameNighton és egy PlayIT-en is, de hát ki mondta, hogy nem lehet minden hétvégére bulit szervezni? Hamarosan újra találkozunk, méghozzá egy egészen újszerű formában.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Mozdulj Gamer Sportnap mellé rögtön bedobtunk egy GameNightot is, így nemcsak a sportok, hanem a videojátékok szerelmesei is találnak majd maguknak elfoglaltságot. Lesz laser tag, Zombie Run, na meg egy csomó meglepetés is, amelyekről kicsit később rántjuk le a leplet. Ez a GameNight kicsit más lesz, hiszen reggel 10-től este 7-ig tart a móka.

A Mozdulj Gamer standjánál lehetőségetek lesz kiváltani a PlayIT Gamer kártyát is, amellyel nemcsak a PlayIT-eken, hanem egész évben exkluzív akciókhoz juthattok. Ha nem akartok addig várni, akkor már most regisztrálhattok ezen az oldalon.

Ne felejtsetek el regisztrálni a rendezvényre (ezzel már egyből kapjátok a fent említett kártyát is), mert a belépés ugyan ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Mozdulj Gamer Sportnap és GameNight

Időpont: 2015. szeptember 27. 10:00-tól

Helyszín: Malom bisztró (1095 Budapest, Soroksári út 48.)

Facebook event: Itt mondd, hogy jössz

Facebook oldal: Mozdulj Gamer

A belépés INGYENES!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)