Hirdetés

Play IT Show - még több olcsó játék egy helyen

|

Újabb akciós játékokról rántotta le a leplet a PlayIT, méghozzá olyanokról, mint a StarCraft II, a Max Payne vagy éppen a FIFA 13. És a héten még további csemegék várhatóak.

Hirdetés

November 24-én és 25-én a PlayIT Show keretében elképesztő akciók várnak titeket: a belépő megvásárlásával máris jogosultak vagytok arra, hogy az 576 KByte standjánál telepakoljátok a táskát most megdöbbentően olcsó játékokkal.



A Starcraft II például 60%-os kedvezménnyel most csak 3999 forint, ami egészen biztosan odacsábítja majd az RTS rajongókat, de a háborús játékok szerelmesei sem maradnak csemege nélkül, mivel a Medal of Honor Warfighter Limited Edition PC-re csupán 4999 forintért lehet az övék, a konzolos változat pedig csak 6999 forint. A Rockstar legendás Max Payne 3 játéka is egészen elképesztő áron kerül a pultra a PlayIT Show-n, a PC-s kiadás csak 3499 forint, az Xbox 360-as és PlayStation 3-as változat csupán 5499 forint. A sportrajongók pedig már az idei FIFA játékból is komoly árengedményt kapnak, a FIFA 13 PC-re csak 5499 forint, PlayStation 2-re csupán 4499 forint, míg a mostani generációs konzolokra egységesen 6999 forintos áron érkezik a PlayIT Show kedvezményes címei között.



Lássuk akkor tehát az összes eddig nyilvánosságra hozott akciót:


Hétvégén tehát PlayIT Show a Millenáris B épületben (1024 Budapest  Kis Rókus utca 16-20.), ahol rengeteg érdekes program, bemutató, verseny és akció vár titeket, ezekről bővebben a PlayIT honlapján olvashattok, vagy a PlayIT Show Facebook oldalán is követhetitek a további leárazásokat, mert hétvégéig még jön néhány meglepetés!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)