Hirdetés

PlayIT 2013 - a gamerek napja

|

Akciók, ajándékok, előadások és versenyek. Idén is vár titeket az ország legnagyobb gamer rendezvénye április 13-án, ahol a GameStar is ott lesz.

Hirdetés

Most szombaton (április 13-án) 9-21 óra között várunk mindenkit a Millenáris park B épületében, ahol ismét megrendezésre kerül a tavaszi PlayIT. Már csak pár nap van hátra a rendezvényig, ismételjük is át a legfontosabbakat.

Fontos tudni, hogy akik elővételben vették meg a jegyüket, nem kell a többiekre várniuk. Két sorba lesznek rendezve a látogatók, így akiknek már zsebükben a bejutás kulcsa, azonnal bejuthassanak a 9 órás kapunyitást követően.

Természetesen az 1500 forintba kerülő jegyet megvásárolhatjátok a helyszínen is (elővételre már amúgy sincs lehetőség). Ahogy eddig is, úgy most is levásárolható lesz a jegy egy része, tízezer forint feletti vásárlás esetén egyszeri, 1000 forintos kedvezményben részesül tulajdonosa a játékakciók mellett.

És bőven lesz hol elkölteni, elég, ha csak ránéztek az 576 akcióira: Battlefield 3, World of Warcraft, StarCraft II, Star Wars gyöngyszemek és még rengeteg játék lehet a tiétek rendkívüli árakon, ha a PlayIT-re látogattok. Fontos megjegyezni ezzel kapcsolatban, hogy az 576 készletei végesek így, aki későn érkezne vásárolni, az lemaradhat. Persze, aki nem szeretne vásárolni, annak is lesz mit csinálnia: rengeteg nyereményjáték, előadás és verseny lesz a nap folyamán, főleg a GameStar-os arcok vezetésével (mazur, HP, Daev és a Hype lányok is ott lesznek végig a színpadon vagy a környékén).

Egész nap lesz tombola az előadások között. Erre ingyenesen lehet jelentkezni, csak annyi a dolgotok, hogy játszotok a kiállított játékokkal. Ezért pontokat kaptok, amiket a tombolán beválthattok majd rengeteg játékos apróságra, pólókra, miegyébre. Versenyek is dübörögnek majd egész nap, például a League of Legends versenysorozat döntőjét követhetitek végig a helyszínen, de reggel 9-11 óra között jelentkezhettek Fifa 13 bajnokságra vagy részt vehettek az egész nap folyamatosan zajló Black Ops 2 vagy Just Dance 4 próbatételek egyikén. A Call of Duty legújabb részével egyébként egy nem mindennapi feladat várja a jövő katonáit: egy zombi pályán kell helytállni, és az győz, aki a legtöbb pontot éri el. A versenyek eszköze az Xbox 360 lesz, így az egérhez szokott CoD titánok most kezdjenek el gyakorolni, ha nem akarnak üres kézzel távozni a harcmezőről. További részletek a versenyekről itt találhatóak.

Aki nem akarja megmérettetni magát, annak sem lesz ideje unatkozni. Amellett, hogy a színpadon folyamatosan pörögnek majd az előadások (részletes PlayIT program itt), a tavaly nagy sikert aratott Flow Studio is fellép majd, néhány Just Dance 4 számmal és saját koreográfiákkal. Később megemlékezünk a néhány napja bezárt LucasArtsról, az 501-es Légió jóvoltából rohamosztagosokra lőhettek, kő-papír-olló-gyík-Spock meccseket vívhattok és sok más meglepetés is vár titeket, ha figyelemmel követitek az eseményeket.

Persze körbejárkálni is érdemes lesz, rengeteg játékot próbálhattok ki. Az idei év eddigi legnagyobb RTS durranásával, a StarCraft II: Heart of the Swarm-al tehettek egy próbakört (és ha megtetszett kedvezményes áron meg is vásárolhatjátok), lövöldözhettek a jövőben a Call of Duty: Black Ops II segítségével, megismerhetitek a Gears of War előzményeit, a Judgement-tel, sőt a még meg sem jelent Dead Island Riptide is kipróbálható lesz a rendezvényen. Ezek mellett természetesen ott lesz még a God of War: Ascension, a Bioshock Infinite, a Kinect Sports Ultimate és még rengeteg friss cím.

A PlayIT és a Holdfénycon idén elvált egymástól, de ez nem azt jelenti, hogy cosplayerek nélkül maradunk. Sőt az első 150 belépő, aki gamer cosplayben érkezik, ajándékcsomagot kap, de rajtuk kívül is lesz kiket fotózni, hiszen lesz cosplay bemutató, ahol az ország legjobbjai mutatják meg, hogy is kell űzni a műfajt. A belépő ára pedig szinte teljesen visszajön majd a nap végére, a rengeteg ajándéktárgynak és poszternek hála.

Az újabb akciókról és programokról folyamatosan értesít titeket a PlayIT Facebook oldala illetve a rendezvény hivatalos weboldala, az akciókról pedig itt, a GameStar Online-on is értesülhettek. A rendezvényen természetesen a GameStar stábjának nagy része is jelen lesz, így már csak egy kérdés maradt hátra: ti ott lesztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)