Hirdetés

Gamestar - tévéshow és elképesztő akciók a PlayIT-en

|

Idén mi sem maradunk ki az akciózásból, most indul a GameStar Shop! Az idei PlayIT GameStar színpadon pedig tévés vetélkedőkre hívunk titeket értékes ajándékokkal!

Hirdetés

Mindenki tudja, hogy április 26-án PlayIT, és most már a GameStar és a PC World sem marad ki az akciózásból. Ennek örömére indult is egy GS PlayIT aloldal, amit még reszelünk gőzerővel, de már lehet tájékozódni rajta, hogy ne maradjatok le semmiről!

A most indulgató GameStar Shop viszont a fő attrakció maga! Célja az, hogy a PlayIT kapcsán, és utána egy egyedi akciókkal varázsoljunk el titeket. Most minden GameStar előfizetéshez exkluzív ajándék jár, régebbi újságokat is foglalhattok magatoknak online, a választék elképesztő lesz, a helyszínen pedig még további meglepetések várnak titeket.

Ha GameStart veszel, nem csak HP "Vegyetek GameStart!" jellegű ivós játékát nyered meg, hanem mindenképpen ajándékot kapsz! És ez még nem minden: a PC World is beszáll a mókába, saját standdal, egyedi akciókkal, izgalmas és látványos programokkal várnak titeket április 26-án a SYMA csarnokban. 

És mivel várunk titeket kint a PlayIT-en? A Gamestar színpad a PlayIT egyik központi helyszíne, amely egész nap színes programmal, érdekes előadásokkal, izgalmas versenyekkel és rengeteg nyereménnyel várja a látogatókat. Decemberben a METÁL volt a módi, és bár még mindig headbangelve közlekedünk a járdán, kicsit újragondoltuk a Gamestar színpadot. 

Mi játékosok általában nem sokat nézzük a tévét, így a legtöbben talán már el is felejtették, milyen műsorok mennek nap mint nap. Hogy visszarázódjatok a hétköznapi emberek világába, elhozzuk nektek minden idők legsikeresebb tévéműsorait. Izgulni nem kell, a Barátok Közt nem szerepel a műsorban. Sőt, a műsorokat sem kell nagyon komolyan venni, hiszen mindegyik a vetélkedő, mivel rengeteg ajándékot szeretnénk nektek szétosztani!

A reggelt tornával és életmód tanácsadással kezdjük, majd "főzőműsorral" és retro vetélkedővel folytatjuk a napot. A délután folyamán izgalmas vetélkedők és agytornáztató kvízműsorok mennek majd sztárműsorvezetőkkel, köztük pedig az elmaradhatatlan mosóporreklámok irtják majd az agysejteket. 

A szokásos időpontnál jóval korábban, délután 4-kor kezdődik a Late Night Live Aréna, ahol ezúttal EndreMan, Nightwolf, Daev és Sirius válaszolnak bármilyen kérdésre, miközben HP próbálja majd kordában tartani a műsort. Az estét az elmaradhatatlan Rock Band mókázás zárja majd, ahol bárki rocksztár lehet!
 

A GameStar standon pedig rengeteg meglepetés, ajándék vár titeket, többek közt egy új GameStar póló, amit hamarosan meg is mutatunk nektek! Este pedig tombola, ahol nagyon jól járhat, aki nálunk vásárolt... További részletek hamarosan (a tavalyi PlayIT WarmUp is készülget, remélhetőleg erről is többet mondhatunk hamarosan), hogy tévésen köszönjünk el: maradjatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)