Hirdetés

PlayIT - a Dragon Age: Inquisition is az akciós címek közt

|

Már csak kicsit több mint két hétre vagyunk az ország legnagyobb videojátékos expójától, az akciók pedig egyre csak gyűlnek. Ideje feltörni a malacperselyt.

Hirdetés

November utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre az idei második PlayIT, amely ezúttal kétnapos programmal, rengeteg érdekes előadással számtalan akcióval és természetesen értékes nyereményekért zajló versenyekkel várja a látogatókat.

A látogatók most is különböző jegyekből válogathattak az igényeiknek megfelelően, így az egynapos normál jegytől a kétnapos gyűjtőin keresztül mindenki megtalálhatta a neki megfelelőt. Ha valaki az utóbbi mellett döntött, akkor a hétvégén megnyíló játékfoglalóban le is foglalhatja saját kedvenceit.

Az akciós lista egyébként folyamatosan bővül, és ahogy azt megszokhattátok, idén sem csak videojátékok, hanem jobbnál jobb társasok, könyvek, sőt, gamer perifériák is találhatóak a kínálatban. Hogy csak néhányat emeljünk ki,  a Diablo III: Ultimate Evil Edition, a Dragon Age: Inquisition és a Destiny is ott lesz a kedvezményes játékok közt.

Ti megvettétek már a PlayIT jegyeteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)