Hirdetés

PlayIT - hackerek, orkok és titánok a mai akcióban

|

Újabb kedvezményes játékokkal bővült a PlayIT Shop kínálata. Egy kis lövölde, egy kis akció, no meg egy kis verseny is, hogy mindenki találjon kedvére valót.

Hirdetés

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a PlayIT kedvezményes boltja napról napra új játékokkal bővül, az akciós játékok pedig egyel több okot adnak, hogy ellátogassunk az ország, sőt, Közép-Kelet-Európa legnagyobb videojátékos expójára.

Természetesen az akció kínálat nem állt meg a tegnapi Diablo III: Ultimate Evil Edition vagy a Dragon Age: Inquisistion bekerülésével, hiszen ma további 5 címmel bővült a kínálat, amelyben ismét szerepelnek korábbi címek is, de némelyikük alatt szinte még ki sem hűltek az első tesztek.

A csütörtöki listát a Watch Dogs nyitotta, amelyre akár 60% kedvezménnyel is szert tehettek, de ha a fantasy jobban bejön, akkor a 30%-kal olcsóbban kapható Middle-earth: Shadow of Mordort is választhatjátok. A lövöldék szerelmesei a Call of Duty: Advanced Warfare-re vagy a Titanfallra tehetik rá a kezüket, a száguldás szerelmesei pedig az F1 2014 virtuális volánja mögé ülhetnek be.

Hogy tetszenek a mai akciók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)