Hirdetés

PlayIT 2015 ősz - beszélgetés a Pamkutyával

|

A legutóbbi PlayIT videós színpadán egyre több műfaj nagyágyúja fordul meg, így például a Pamkutya is tiszteletét tette. A beszélgetést most ti is megnézhetitek.

Hirdetés

Egyre többeket érdekel a videós színpad, és egyre többen jönnek szereplőként is a PlayIT-re velünk beszélgetni. Eddig többnyire a gamer világ képviselői jelentek meg, de igyekszünk nyitni a többi műfaj felé is. Így esett meg, hogy a Pamkutya bukkant fel a színpadon.

A paródiákat gyártó párossal 40 percig beszélgettünk, és rengeteg téma bukkant fel, többek között az is, hogy mennyire jó üzlet ilyen videókkal foglalkozni kis hazánkban, és mennyi időt is öl a Pamkutya ebbe az egész brandépítésbe, és persze a gamereken viccelődő paródiájuk is szóba került.

Ha kíváncsiak vagytok a többi PlayIT és GameStar videóra, vagy a Pamkutya csatornára, akkor lenti gombokkal fel is iratkozhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)