Hirdetés

PlayIT 2015 ősz - beszélgetés a TheVR-ral

|

A 2015 novemberi PlayIT egyik legizgalmasabb beszélgetését ismét a TheVR-ral folytattuk, Pisti és Jani rengeteg érdekes kérdést megválaszol.

Hirdetés

A TheVR srácai a legnépszerűbb hazai youtuberek közé tartoznak. Nincs olyan pillanat egyik PlayIT-en sem, hogy ne venné őket körbe egy emberekből álló felhő, és ne kelljen folyamatosan fényképezkedniük, dedikálniuk.

Mind a szimpla TheVR, mind a TheVR Tech csatornájuk sikerrel fut, és emellé még nagyon közvetlenek is. Az idei, őszi PlayIT videós színpadán HP beszélgetett velük egy órát egyáltalán nem sablonos témákban, úgyhogy ahelyett, hogy újra elmondanák, miért kezdtek el videózni, inkább többek között arról beszélnek, mikor érezték meg azt, hogy tényleg sikeresek, milyen lesz a virtuális valóság éve, és mit terveznek ők 2016-ra.

Iratkozzatok fel a TheVR, a TheVR Tech és a GameStar Hungary csatornákra is a megfelelő gombra kattintva, hamarosan több videóval is jövünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)