Hirdetés

PlayIT 2015 ősz - beszélgetés Covery-vel, Alexoviccsal és Ryannel

|

Az őszi PlayIT videós színpadán HP kapta mikrofonvégre a magyar YouTube három fenegyerekét, Covery-t, Alexovicsot és Ryant.

Hirdetés

A novemberi PlayIT óta folyamatosan töltjük fel a videós színpadon elhangzott beszélgetéseket, így a Gameday Iroda után most egy újabb anyaggal jelentkezünk, ezúttal három interjúalanya is volt HP-nak.

Ezúttal a PODKedd három oszlopos tagja, Covery, Alexovics és Ryan voltak a vendégeink, akik sztorizgattak egy kicsit a tavalyi citromdíjról, beszámoltak a külföldi kiruccanásaikról, elmélkedtek egy kicsit a haterekről, és megtudtuk azt is, mire költik a YouTube-ból származó pénzt, amit talicskával kell áttolniuk a bankba.

Ha kedvet kaptatok a srácokhoz (már nem úgy), akkor feltétlenül iratkozzatok fel a csatornájukra, meg a miénkre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)