Hirdetés

PlayIT 2015 ősz - beszélgetés Csontival, Viktóriával és Videojáték Zsoltival

|

Az őszi PlayIT Show videós színpadán rengeteg vendég megfordult, köztük Csonti, Viktória és Videojáték Zsolti is.

Hirdetés

A PlayIT videós színpada már hosszú idő óta az egyik legnépszerűbb program, rengetegen kíváncsiak kedvenc Youtubereikre személyesen, így a beszélgetések után általában még legalább egy óra a falhoz is nyomják őket, hogy autogramot kérjenek vagy közös szelfit csináljanak.

Az őszi PlayIT első napját egy kifejezetten színes trió nyitotta, hiszen Csonti, Viktória és Zsolti nagyon különböző egyéniségek. Teljesen eltérő témákból csinálnak nyilvánvalóan nagyon különböző videókat, így megmondom őszintén, az elején kicsit féltem, hogy hogyan is áll majd ez össze egy kerek egésszé, de végül egy remek beszélgetést hoztunk össze kora reggel.

Ha kíváncsiak vagytok a többi beszélgetésre, vagy épp a videósok csatornájára, akkor itt rögtön fel is iratkozhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)