Hirdetés

PlayIT 2015 ősz - beszélgetés Istivel, Unfielddel és BTurbóval

|

Közeleg a tavaszi PlayIT-szezon, erre készülve folytatjuk a tavaly őszi PlayIT-en készült videók feltöltését. HP-val most Isti, Unfield és BTurbó beszélgetett.

Hirdetés

Egy hónap múlva ilyenkor már túlleszünk 2016 első PlayIT-jén, ahol nagy eséllyel Magyarország legnépszerűbb videósaival is találkozhattok majd. 

Hogy kikkel, azt még pontosan nem tudni, de hamarosan ez is kiderül. Addig viszont továbbra is szállítjuk a 2015. őszi PlayIT videós színpadán lezajlott beszélgetések felvételeit. Láthattátok már a TheVR-os, Csontis, Viktóriás, Zsoltis, valamint a Pamkutyával folytatott beszélgetésünket, ma pedig újabb hármas van soron. BTurbo ugyan egy kicsit később érkezett, ezért nem látjátok a videó elején, de látszott rajta, hogy próbált sietni, és tudjuk, hogy feltartották a rajongók. 

Van még, iratkozzatok fel a csatornánkra, hogy ne maradjatok le, és kövessétek a srácokat is, ha még nem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)