Hirdetés

A legújabb játékok is akciós áron várnak a PlayIT-en!

|

A PlayIT-en a legjobb játékok mellett rengeteg hardveres kiegészítőt és ajándéktárgyat is beszerezhettek, hogy ne csak az élmények maradjanak veletek a kiállítás után.

Hirdetés

A Microsoft PlayIT Show-n ezúttal is rengeteg kiváló high-tech és offline program vár, de ahogy a show kezdetei óta, most sem múlhat el az ország legnagyobb játékos kiállítása izgalmas akciók nélkül. Az új sikercímek és az elmúlt évek legütősebb játékai mellett rengeteg ajándéktárgy és hardveres kiegészítő is akad a kínálatban.

Szokás szerint érdemes lesz felkeresni az 576 KByte standját, ahol minden túlzás nélkül a legújabb játékmegjelenések közül is lecsaphattok néhányra kedvezményes áron, például a Watch Dogs 2 mellett az alábbi arcpirító Titanfall 2 akciót is megtalálhatjátok a kínálatukban.

A szoftverek mellett gamer perifériák és egyéb menő cuccok is vannak a kosárban, úgyhogy mindenképp érdemes szétnézni. Ha pedig a Call of Duty-sorozat valamelyik részével terveztek hazatérni, egy külön standot kell felkeresnetek, ahol a CoD-játékok mellett a sorozat részeihez kapcsolódó relikviákat is megtaláljátok:

A Media Markt standjára is érdemes lesz benézni, ahol szokás szerint rengeteg különbözőféle hardvert találtok meg a játékszoftverek mellett, a JBL hangrendszerei mellett például még GoPro-kamerákra is lecsaphattok, de beszerezhetitek például a Hama uRage gamer perifériáit is. A League of Legends-rajongókat egy hivatalos ajándéktárgyakkal teli stand várja majd, ahol pólók és figurák mellett plüssökre (például Tibbers kicsiny mására), karkötőkre és az elmaradhatatlan Teemo-sapkára is beruházhattok. Ha pedig azt szeretnétek, hogy a PlayIT-élmény egész évben veletek maradjon, a kiállítás hivatalos shopjában PlayIT-es táskákat, egérpadokat, vagy bögrét is szerezhettek.

Az összes akciót megtaláljátok a PlayIT oldalán, ahol mindenképp érdemes körbenézni, hiszen itt csak néhány darabot emeltünk ki a teljes kínálatból. Ha pedig még nincs jegyetek a kiállításra, ide kattintva zsákolhattok be egyet kedvezményes áron.

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)