Hirdetés

A Trónok harca lesz a középpontban az Xbox One PlayIT Show szombati napján

|

Imádod George R.R. Martin fantasy világát? Akkor van egy nagyon jó hírünk!

Hirdetés

November 18-19-én ismét egy kétnapos PlayIT vár rátok, ezúttal azonban nem csak azért duplázunk, hogy még többet kapjatok ugyanabból a mókából. A két nap témájában is eltér majd, így bár alapvetően hasonlóan épülnek fel, lesznek olyan programok, amelyeket csak az egyik nap próbálhattok ki. Szombaton például a Trónok harcáé a főszerep.

Az már biztos, hogy a Hodort játszó Kristian Nairn ott lesz a helyszínen és bármikor tartja majd nektek az ajtót, de rengeteg egyéb meglepetés is van a szervezők tarsolyában, amiket a rendezvény közeledtével lepleznek majd le. Számos olyan játék és színpadi program vár majd például benneteket, ami a Trónok harca könyvekhez, sorozathoz vagy a középkorhoz köthető. A nagyszínpad programjai is eltérnek majd a vasárnapitól, így ha valaki bérletet vált a hétvégére, annak itt biztosan érdemes lesz megfordulnia.

Nem csak a Trónok harcához kapcsolódóan, hanem általánosságban is rengeteg olyan újdonság vár majd benneteket az őszi PlayIT-en, amivel korábban még nem találkozhattatok hazánk legnagyobb gamer expóján, így akár újoncok, akár veterán PlayIT látogatók vagytok, találtok majd kedvetekre való programot. Ismét rengeteg gaming helyszínnek, e-sport versenynek, cosplay bemutatónak és IT kiállítónak ad helyszínt a PlayIT Show. 

Az idei őszi budapesti PlayIT november 18-19-én lesz a megszokott helyszínen, vagyis a Hungexpón. Jegyvásárlásért és minden egyéb infóért látogassatok el a rendezvény hivatalos weboldalára és Facebook oldalára. Érdemes sietni a vásárlással, hiszen minél előbb csaptok le egy belépőre, annál több Xbox One PlayIT Show heti sorsoláson indulhattok az értékes nyereményekért. Most kedden például akár ideiglenesen GameStar szerkesztővé is válhat egy szerencsés nyertes!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)