Hirdetés

Minden a sci-fi körül forog vasárnap az Xbox One PlayIT Show-n

|

A középkori fantasy után a jövőbe, a tudományos fantasztikum világába repít majd titeket a PlayIT, így vasárnapra az egész Hungexpo a sci-fi rajongók játszóterévé változik.

Hirdetés

Az ősz utolsó hónapjában ismét egy kétnapos Xbox One PlayIT Show várja az érdeklődőket, és amíg az első, szombati napon a Trónok harcáé a főszerep, addig vasárnap egy egészen más téma lesz a középpontban. Jön a Day of Space!

A PlayIT tematikus bulijában az a jó, hogy természetesen jelen lesznek a szokásos, közkedvelt programok (temérdek gaming helyszín, izgalmas e-sport versenyek, látványos cosplay bemutatók és menő IT kiállítók), de melléjük érkezik még egy csomó más, az űrhöz kapcsolódó elfoglaltság is. Így például a nagyszínpad műsora is teljesen átalakul, új standok jelennek meg, és a rendezvény egyes részei is a témához fognak igazodni. Ahogy már megszokhattátok, most is számos ajándék vár majd rátok, na meg olyan programok, amelyek még sosem szerepeltek a rendezvény repertoárjában, szóval mindenképp érdemes lesz kilátogatni.

A játékosok pedig különösen örülhetnek, hisz pontosan a Day of Space előtt két nappal jelenik meg a Star Wars Battlefront 2, így még pont friss és ropogós lesz az ígéretes Star Wars játék a PlayIT Show indulásakor.

Az ősszel megrendezésre kerülő, budapesti PlayIT november 18-tól 19-ig tart a Hungexpón, további információkért és jegyvásárlásért látogassatok el a hivatalos oldalra vagy a Facebookra. Ne felejtsétek el, minél előbb csaptok le egy belépőre, annál több Xbox One PlayIT Show heti sorsoláson indulhattok az értékes nyereményekért. Július 18-án kedden például GameStar és PC World előfizetést nyerhettek, sőt egy ideiglenesen GameStar szerkesztői státusz is gazdára talál!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)