Hirdetés

Ezekkel a videósokkal futhatsz össze a hétvégén!

|

A győri PlayIT-en számos streamerrel és videóssal találkozhattok majd!

Hirdetés

Abban biztos lehetsz, hogy kiváló társaságban leszel, ha kilátogatsz a győri PlayIT-re, hiszen ilyenkor a gamer és geek világ apraja-nagyja összegyűlik, hogy megnézze a legújabb játékokat és tech újdonságokat, vagy hogy egyszerűen kikapcsolódjon néhány klasszikussal. De a hangulat egy átlagos gamer összejövetelnél még jobb a rendezvény videós vendégeinek köszönhetően, akik között ezúttal is ott lesz a magyar YouTube több jeles képviselője.

Egész nap összefuthatsz olyan népszerű gamerekkel, mint Nessaj, Szalay Isti, Unfield, Kovács Zsolti, vagy éppen Paplovag, a Minecrafttal foglalkozó hazai videósok közül ott lesz IceBlueBird, DoggAndi és ZsDav is, de OwnMcKendryvel és Jasonplay is. Ezen felül több program keretein belül találkozhatsz kedvenc videósaiddal: amellett, hogy a dedikáló zónában szervezett keretek között kérhetsz közös képet és egy aláírást tőlük, a MasterCard Videós Zónában több előadást is láthatsz, ahol egy kis könnyed sztorizgatás mellett néhány játékban is megmutatják tudásukat - némelyik esetben a közönség tagjai ellen. Ezeknek a programoknak a menetrendjét megtalálod a PlayIT videós lokátorában.

(A dedikáló zónában normál sorban állással tudsz bekerülni a kedvencedhez a kijelölt időpontban.)

Gyere el szombaton Te is az Olimpiai Sportparkba és találkozz kedvenceiddel! Jegyek a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)