Hirdetés

PlayIT alkotói pályázat - nyűgözd le a magyar gamereket!

|

Szeretsz rajzolni, netán jól megy a szobrászat? Imádod a videojátékokat? Szívesen megmutatnád az alkotásaidat másoknak is? Akkor ezt a pályázatot neked találták ki!

Hirdetés

A PlayIT Show-n korábban is számos kiállítást csodálhattak meg a látogatók, de most itt a lehetőség, hogy a ti munkáitokban gyönyörködjön több ezer látogató.

A szabályok végtelenül egyszerűek: bármilyen pályaművet készíthetsz, csak kapcsolódjon a gaminghez. Lehet rajz, festmény, szobor, vagy bármilyen más technikával készült alkotás is, engedjétek szabadjára a fantáziátokat. A nevezési határidő március 6. 23:59, így van bő egy hónapotok, hogy megalkossátok a remekművet, amelyek közük aztán a közönség választja majd ki a legjobb ötöt.

Az alkotásokról készült képeket és a hozzájuk tartozó rövid leírást (milyen technikával, mennyi idő alatt készült a mű, stb) a gameart@playit.hu címre küldjétek el a megadott határidőig, a tárgynál pedig ne felejtsétek el feltüntetni a neveteket, illetve hogy " PlayIT alkotói pályázat". A legjobb öt pályaművet március 19-én a győri PlayIT-en állítjuk majd ki, a nyertesek pedig értékes ajándékcsomagot kapnak. A pályázat pontos részleteiért kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)