Hirdetés

Rengeteg játék és program vár a siófoki PlayIT-en!

|

Hagyományos, retro és VR-játékok, versenyek és izgalmas programok zajlanak majd két napon át a PlayIT Balaton keretében!

Hirdetés

Nem csak az őszi játékszezon indul el augusztusban, de a rendezvényszezon is. Pécs és Budapest előtt azonban Siófokra látogat a PlayIT, hogy egy olyan helyszínre vigye az élményt, ahova még nem.

Játékok mindenfelé

Természetesen most is a megszokott, magas minőségre, változatos programkínálatra lehet számítani. A rendezvény elsősorban a játékokról szól, így a két legnagyobb hazai forgalmazó, a Magnew Games és a Cenega is szép felhozatallal készül. Még náluk is nagyobb kínálattal lesz jelen a Nintendo, őrülten sok switches és 3DS-es játékot próbálhattok ki a helyszínen. Természetesen nem maradhat el az Xbox One X sem, a világ legerősebb konzolja nyújtotta látványt 4K-s tévéken, akár playseatekben ülve is megtekinthetitek. A forgalmazók által felvonultatott játékok listáját megtaláljátok a linkeken. A retro élményekről ismét a ReGameX gondoskodik.

Ha nem csak a játékok, de a hardverek, vagy a kettő kombinációja is mozgat titeket, az Omen by HP standot vagy az ASUS ROG PUBG Arénát vegyétek célba. Előbbinél Videojáték Zsoltival és Paplovaggal is találkozhattok, Overwatchozhattok a bivalyerős gépeken, és kipróbálhatjátok a Beat Saber VR-t, míg utóbbinál  értelemszerűen, ahogy a név sugallja, a PUBG pörög majd mindkét nap.

Utazás új világokba

Kell még egy kis idő, hogy minden háztartásban legyen AR- vagy VR-eszköz, de a játékkiállításokon szerencsére mindenki kipróbálhatja, milyen közvetlenül benne lenni egy-egy játékban. A PlayIT Balatonon rengeteg különböző VR-élmény vár majd titeket. A Beat Saber VR mellett játszhattok például a Valve által készített The Labbel, a PlayStation Worlddel, kipróbálhatjátok a Resident Evil 7-et vagy a Subnauticát, esetleg elkezdhetitek a Jedi-kiképzést a Star Wars: Jedi Challenges AR-rel.

Legyőznél valakit?

Ha verhetetlen vagy League of Legendsben, jól bánsz a lapokkal Hearthstone-ban, esetleg a Clash Royale-ból érettségiztél, mutasd meg, mit tudsz! Ugyanígy bizonyíthatsz, ha Counter-Strike: Global Offensive-ben, Fortnite-ban, Rocket League-ben vagy Rainbow Six: Siege-ben vagy jó; keresd a standokat, színpadokat, és lehet, hogy egy élménynél többel térsz haza!

Mozognál is?

Nos, akkor érkezz egy kicsit hamarabb. A Chio Mozdulj Gamer ezúttal a PlayIT Balatont megelőző napokban, augusztus 15-én és 16-án lesz a Plázson, ahol pingpong, röplabda, kosárlabda és lézertag vár benneteket. Itt találjátok meg a GameStar Chill zónát is, ahol Xbox kioskok, babzsákok között lazulhattok, olvasgathattok egy kis minőségi sajtóterméket, megpihenhettek a mozgás után. Vagy helyett. Inkább után. A GameStar zóna aztán a PlayIT-re is beköltözik, ahogy a lasertag is! 

És ha én még több cuccot akarok?

Nos, ha nem elég az ingyen felmarkolható loot, látogasd meg a PlayIT Shopot (ahol GameStar pólók és magazinok is lesznek), a GeekCorner boltját, vagy az McShopot mindenféle király dolgokért.

A rendezvényre jegyek elővételben már kaphatók ezen az oldalon! Siessetek, a limitált kiadású belépők gyorsan fogynak!

PlayIT Show Balaton

Időpont: 2018. augusztus 18-19., 10:00-20:00
Helyszín: Kiss Szilárd Sportcsarnok - 8600 Siófok, Szekrényessy Kálmán utca 1.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
PlayIT Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)