Hirdetés

Így tehetsz arról, hogy a következő hétfőd a legjobb legyen!

|

Kezdetnek jó, hogy se suli, se munka, de kár lenne azzal töltened a napot, hogy otthon tespedsz!

Hirdetés

Ebben a már-már sértően nagy melegben nem könnyű eldönteni, hogy kimozduljunk-e a szabadba, vagy inkább otthon maradjunk a - jobb esetben - kellemes hőmérsékletűre hűtött szobában, de van egy köztes megoldás is, amit érdemes megfontolni.

Augusztus 19-én, hétfőn Balatonfüreden veszi kezdetét az őszi PlayIT-szezon, így az ország nyugati felében élő játékosok sem maradnak ki az élményből. Csúcsgépeken és erős konzolokon próbálhatjátok ki a legújabb játékokat, VR-eszközöket; lesznek okostelefonok és táblagépek, monitorok és tévék, meg mindenféle gamer perifériák, melyek között megtalálhatjátok azokat, amelyek a következő néhány évben végig hűen szolgálnak titeket, akkor is kitartanak mellettetek, amikor a lag vagy a béna csapattársak miatt nehezebben tudtok uralkodni ösztöneiteken. Ha élőben is megmutatnátok, hogy tényleg nem a saját képességeiteken múlik a győzelem, induljatok a versenyeken, és ha elég jók vagytok, nem távoztok üres kézzel! A lootgyűjtéshez egyébként az is elég lehet, ha jegyetek mellé kapott (minél nagyobb szintű, annál több jár) vagy az aktivitások során szerzett loot kuponokkal indultok az óránkénti sorsolásokon.

Ha pihentetnétek a szemeiteket, a társasjáték zónában találhattok magatoknak valami szuper újdonságot, vagy a Magyar Honvédség standjánál bizonyíthatjátok be, hogy a mai fiatalokban is van azért erő és kitartás. 

Youtuberek is lesznek bőséggel: Baluka, Gery, Nerdhub, Paplovag, Ruben és Videojáték Zsolti várják majd visszafojthatatlan lelkesedéssel, hogy váltsatok velük néhány szót, aztán mehet a dedikálás, közös kép, amit akartok.

Érdemes mihamarabb lefoglalni jegyeteket online a PlayIT oldalán, személyesen a Media Markt veszprémi és székesfehérvári üzleteiben, vagy a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület - Tourinform Irodában hiszen a Deluxe, a Collector's és az Excellent VIP belépők csak elővételben kaphatók! Normál jegyet a rendezvény teljes időtartama alatt vásárolhattok a helyszínen. További információk a hivatalos oldalon találhatók, de érdemes követni a PlayIT Show Facebook oldalát is a bejelentésekért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)