Hirdetés

PlayIT Balaton - keresd az új GameStar pólókat és magazint a PlayIT Shopban!

|

Siófokra is utaztatjuk a 2018-as év legdivatosabb ruhadarabjait és legkiválóbb sajtótermékeit.

Hirdetés

Nyáron talán nem a fekete a legpraktikusabb viselet, de jön az ősz, a lehűlés. Még a pulóverszezon előtt megmutathatjátok, milyen király pólót húztatok be, ha a hétvégi PlayIT Balatonon ellátogattok a PlayIT Shopba.

Visszük ugyanis mind a Fortnite-os, mind a PUBG-s pólót, mindkettőből többféle méretet. Tudjátok, előbbin egy láma van, utóbbin meg a szűkülő kör... tudjátok mit? Megmutatjuk ebben a lapozható Instagram-posztban:

Csodásak, nem? Online is megrendelhetők (a pólók, nyilván), ha esetleg most kénytelenek vagytok kihagyni a rendezvényt. Emellett az új GameStar magazint is megtaláljátok ugyanabban a boltban, azt évszaktól és időjárástól függetlenül jó viselni, de leginkább olvasni. Nem kizárt, hogy régebbieket is viszünk; így vagy úgy, nézzetek majd körül, öltözzetek be, aztán irány a GameStar Chill zóna!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)