Hirdetés

PlayIT Balaton - gyere és lazíts a GameStar Chill Zónában!

|

Ha elfáradtál, kiszívta a nap az energiád, vagy csak lazulnál egy kicsit, keresd a GameStar Chill Zónát Siófokon!

Hirdetés

A napokban mindenféle izgalmas programok várják a Siófok-közeli gamereket, ugyanis holnap Chio Mozdulj Gamer esemény lesz (ahogy ma is volt), a hétvégén pedig megrendezik az első PlayIT Balatont, mely két napon át várja a környékbeli játékosokat változatos programokkal.

Már az is rendesen elfáradhat, aki ezeknek csak a felét próbálja ki. Szerencsére mi pont nekik készülünk a GameStar Chill Zónával, ahol Xbox konzolok, babzsákok és olvasnivaló vár benneteket mindkét nap. Dőljetek le, játsszatok valamit a hűvösben, lapozzatok át egy-két minőségi sajtóterméket, hogy aztán újult erővel térjetek vissza a pörgésbe.

És ha már felálltatok, irány a PlayIT Shop, ahol GameStar magazinokból és pólókból is bevásárolhattok. Ilyenekből:

Jegyek továbbra is kaphatók a PlayIT Balatonra. Ha valami különlegeset szeretnétek, siessetek, mert a helyszínen csak Normál jegyet lehet majd vásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)