Hirdetés

PlayIT Show Balaton - ezek a jegytípusok várnak a nyár legnagyobb gamer buliján

|

A megszokott PlayIT jegykategóriák, illetve hűsítően új, nyári ajándékok közül válogathatnak azok, akik augusztusban a Balaton partján is hódolni akarnak a videojátékoknak.

Hirdetés

Kicsivel több mint két hét múlva az ország legnagyobb gamer rendezvénysorozata Siófok felé veszi az irányt, idén először ugyanis a Balaton partján is rendeznek egy kétnapos PlayIT-et. Ha még nem tettétek volna, akkor azonnal véssétek fel a naptáratokba a PlayIT Show Balatont, ami augusztus 18-án és 19-én robban be a Kiss Szilárd Sportcsarnokba (8600 Siófok, Szekrényessy Kálmán utca 1.).

Természetesen az első PlayIT Show Balaton mindkét napjára kaphatóak a megszokott és általatok is jól ismert jegytípusok. A szombati és a vasárnapi Normál jegy egyaránt 2500 forintba kerül elővételben, illetve ha esetleg az utolsó pillanatban döbbennétek rá, hogy nem bírjátok ki egy hűsítő gamer kaland nélkül, akkor a helyszínen 3000 forintért is megvehetitek. A Normál jeggyel érkezők 10 órától léphetnek be a rendezvény helyszínére. Ide kattintva eléritek azoknak a boltoknak a listáját, amelyekben személyesen vehetitek meg az elővételes Normál jegyet, ha pedig az online vásárlást preferáljátok, akkor a PlayIT Shop, a meex.hu, a Ticket Express, és a jegymester.hu közül választhattok.

Eggyel komolyabb ligában játszik már a balatoni PlayIT Deluxe Edition napijegye, amiért 4990 forintot kell fizetnetek. Ha ilyen jeggyel a zsebetekben támadjátok be Siófokot, akkor a hivatalos kezdés előtt már egy teljes órával, egészen pontosan 9 órától, külön sorban juthattok be a PlayIT-re. Belépés után egyből a mancsotokba nyomnak egy PlayIT Summer Edition ajándékcsomagot, ami egy strandlabdát, egy frizbit és egy hűtőmágnest tartalmaz. Mindezeken felül a ruhatárat is ingyenesen használhatjátok. A Deluxe napijegyet kizárólag elővételben lehet megvásárolni, ugyancsak az előző bekezdésben linkelt boltokban és online áruházakban. 

Ha úgy döntötök, hogy a Collector's Edition napijegy lesz a számotokra leginkább megfelelő PlayIT Show Balaton belépő, akkor még a fentebb említett cuccoknál is több extra ajándék vár rátok a magyar tenger mellett. A Collector's jegyek birtokosai ugyanis a PlayIT Summer Edition ajándékcsomag (ezúttal már fém kulaccsal és napszemüveggel kiegészítve), az ingyen ruhatár és a 9 órás beléptetés mellett bármikor használhatják a Collector's büfét, illetve egész nap szabad bejárást biztosítanak a számukra a Collector's zónába. Ez a jegytípus 10999 forintba kerül, szintén csak elővételben vásárolható meg a fentebb linkelt boltokban és weboldalakon. 

Végezetül nem szabad elfeledkezni a PlayIT Show Balaton belépőinek királyáról, a kétnapos Excellent VIP bérletről sem. Ez a bérlet értelemszerűen a rendezvény mindkét napjára szól, szombaton és vasárnap is 9 órai belépést biztosít. Az Excellent VIP bérlethez már egy olyan PlayIT Summer Edition ajándékcsomag tartozik, ami a Deluxe és Collector's pakkok összes ajándékán túl egy tornazsákot és egy szilikonkarkötőt is magában rejt. Az Excellent VIP bérletek tulajdonosai továbbá kapnak egy 3000 forint értékű, helyszínen beváltható kupont, amit a PlayIT Shopban tudnak levásárolni. Egész nap bemehetnek a Collector's zónába, sőt még akár a youtuber pihenőbe is, ahol kedvenc videósaikkal találkozhatnak. Természetesen nekik is jár az ingyen ruhatár és a finom falatok a Collector's büfé kínálatából, az ajándékok hosszú sorát pedig egy menő poszter teszi teljessé. A kétnapos Excellent VIP bérlet 29990 forintba kerül és a PlayIT Shopban vagy a meex.hu oldalán vehető meg elővételben. 

PlayIT Show Balaton

Időpont: 2018. augusztus 18-19., 10:00-20:00
Helyszín: Kiss Szilárd Sportcsarnok - 8600 Siófok, Szekrényessy Kálmán utca 1.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
PlayIT Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)